Van feesttafel tot kantoor: glitter draag je het hele jaar door.

De feestdagen zijn alweer voorbij. De glazen zijn geklonken, de cadeautjes werden uitgepakt en de kerstkalkoen is alweer verteerd. Het nieuwe jaar werd ingezet. Er rest nog maar een enkel probleem: je feestoutfit. Je kocht een feestelijke, glitterende of glanzende outfit, die helaas wat duur was om maar een keer te dragen. Dat paillettenjurkje stond prachtig op de feestfoto’s en die gouden bolero deed je stralen naast de kerstboom, maar hoe combineer je deze fonkelende stukken nu in je dagelijkse leven?De gouden of meest glanzende tip om die glitters het hele jaar door te dragen is downdressen. Door je feestelijk stuk te combineren met alledaagse items creeër je evenwicht en tegengewicht. Het is altijd leuk om verschillende stijlen te mixen. Draag zakelijk, feestelijk en casual door elkaar, zo bekom je steeds een verrassende en orginele look.

Enkele voorbeelden.

– Combineer je glitterlegging of pailettenbroek eens met een casual oversized trui en sneakers. Dan heb je direct een casual chic look.
– Je glanzende plissérok kan je makkelijk combineren met een klassiek hemd en een blazer. Perfect op kantoor om al die nieuwjaarsdrinks met glans te doorstaan.
– Een feestelijke top staat leuk op een jeans en met een blazer. Perfect om die klassieke blouse eens te vervangen.
– Ook een feestelijk jurkje kan je leuk dragen met een gebreide cardigan en witte sneakers. Bekom je snel een hippe, comfortabele look.
– Je feestelijke accessoires kan je gebruiken om een donkere of unikleurige outfit net dat tikkeltje extra te geven. Draag je gouden sjaaltje gerust bij je zwarte pak op het werk. Of combineer die casual jeans, trui en sneakers met die feestelijke oorbellen.
– Ook je kapsel en make-up doen veel. Kies je ervoor om een feestelijk kledingstuk te dragen naar je werk of casual, zorg er dan zeker voor dat je haar en make-up niet feestelijk zijn. Neutraal of casual passen er uitstekend bij en zorgen weer voor dat contrast. Denk aan een leuke paardenstaart of een net-uit-bed-look.

De look.

Voor mijn outfit hieronder, koos ik ervoor mijn glitterbroek te combineren met combatboots, een klassiek hemd en trui en een fluwelen blazer, allemaal in ongeveer dezelfde kleur om het geheel neutraal te houden.
Broek en blazer (huidige collectie): Primark
Schoenen (huidige collectie): Berschka
Rugzak (zomer collectie), hemd en trui(huidige collectie): Zara

Draag jij glitter het hele jaar door?

Gepubliceerd door Ann-Sophie

Blond. Twentysomething. Blogger. Passion for fashion.

Eén opmerking over 'Van feesttafel tot kantoor: glitter draag je het hele jaar door.'

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s