Nieuwe start.

Jaren geleden, 7 jaar om precies te zijn, maakte ik deze blog aan. Mijn eigen plekje op het web om mijn ding te doen. Ik schreef over allerlei. Mode. Fileproblemen. Mijn favoriete films. Mijn strijd tegen de kilo’s. Hoe sporten wel of niet lukte. Make-up. Allerlei dus. 7 jaar is lang. Er veranderde veel in die tijd. Zo verloor ik ettelijke kilo’s, evolueerde ik van student naar werkende mens, ging ik in Leuven wonen, veranderde ik van job enzoverder enzovoort. Jaren verstrijken, mensen veranderen. Deze blog paste niet meer helemaal bij wie ik nu ben, dus besloot ik te herbeginnen.

Over een ding ben ik nog altijd tevreden: de naam van mijn blog. Die blijft.

Wie ben ik nu? Wat verandert er? Waarom?

Ik ben dus Ann-Sophie. Nog steeds. Twentysomething. Blond. Uit Leuven. Met een maatje meer. En met een geweldige passion for fashion. Van kleins af aan. Ik ben altijd aan het shoppen, zowel online als in de winkelstraten. Ik lees massa’s modemagazines. Instagram en alles wat met de hashtag fashion te maken heeft worden meermaals per dag bekeken. En Pinterest is mijn favoriete, onuitputtelijke inspiratiebron. Ik kan uren voor mijn kleerkast staan en verschillende combinaties uitproberen. Elke week opnieuw word ik verliefd op het kledingstuk van mijn dromen.

Enkele maanden geleden besloot ik dat ik toch iets wou doen met die passion for fashion, en schreef me in voor een cursus fashionstylist. Uiteraard wil ik iedereen bijstaan met raad en daad, maar in het bijzonder wil ik me richten op iedereen met net dat maatje anders. Iedereen mag er zijn, en iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier, en dat help ik graag mee in de kijker zetten. Fashion is art and you’re the canvas. Style, n’est pas une taille, mais une attitude. Dat zijn de twee quotes die voor mij alles rond mode bepalen, en waarrond ik altijd zal werken.

Dit wordt dus mijn stekje om alles rond die passion for fashion te delen. Je gaat hier tips&tricks terugvinden, een kijk op mijn werk, mijn visie op de nieuwste trends, outfitinspiratie, een blik in mijn kleerkast, informatie over kleur en stijl, DIY’s, heel veel bodypositivity en veel meer.

Vragen? Ideeën? Mijn hulp nodig? Iets waarover je hier graag iets wil lezen? Contacteer me zeker!

Veel leesplezier!

Ann-Sophie

Gepubliceerd door Ann-Sophie

Blond. Twentysomething. Blogger. Passion for fashion.

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s