Over.

Wie ben ik?

Ann-Sophie. Trotse owner en founder van my name is blonde

Hallo! Welkom op My name is blonde. Ik ben Ann-Sophie. Thirtysomething. Blond. Met een maatje meer. En met een geweldige passion for fashion. En daar ging ik mee aan de slag.

Het verhaal van My name is blonde begon bijna 9 jaar geleden.
Ik schreef graag en het leek me leuk mijn hersenspinsels te delen met de wereld. Na even zoeken naar een leuke naam, was mijn blog geboren. My name is blonde is bedacht door mijn zus, gebaseerd op mijn voorliefde voor (gekleurde) blonde haren. Ik schreef over vanalles en nog wat, maar een constante was mode en verzet tegen het standaard beeld dat de maatschappij probeert op te leggen.

De blog evolueerde al snel tot een modeblog, met foto’s van verschillende outfits. Mooie kleren en mode zijn heel belangrijk voor mij. Van kleins af aan. Ik ben altijd aan het shoppen, zowel online als in de winkelstraten. Ik lees massa’s modemagazines. Instagram en alles wat met de hashtag fashion te maken heeft worden meermaals per dag bekeken. En Pinterest is mijn favoriete, onuitputtelijke inspiratiebron. Ik kan uren voor mijn kleerkast staan en verschillende combinaties uitproberen. Elke week opnieuw word ik verliefd op het kledingstuk van mijn dromen. Dit deelde ik allemaal. Maar ik wou vooral tonen dat je absoluut niet de perfecte maten moet hebben om leuke kleren, kleur en verschillende stijlen te dragen. Dat iedereen kan stralen!

Maar ik wou meer, en volgde 2 jaar geleden de opleiding tot fashionstylist aan de Antwerpse Schoonheidsschool. Enorm interessant en leerrijk, en absoluut iets waar ik meer mee wou doen. My name is blonde bleef niet alleen mijn blog, maar werd ook mijn zaak. Voor alles rond styling.

Vandaag sta ik dus hier, niet langer enkel als blogger, maar ook als styliste. Vanzelfsprekend wil ik iedereen bijstaan met raad en daad, maar in het bijzonder wil ik me richten op iedereen met net dat maatje anders. Iedereen kan stralen, ongeacht je maat. Fashion is art and you’re the canvas. Style, n’est pas une taille, mais une attitude. Dat zijn de twee quotes die voor mij alles rond mode bepalen, en waar rond ik altijd zal werken.

Je kan bij mij terecht voor
  • Kleur- en stijladvies
  • Garderobe planning

  • Personal shopping
  • Online shopadvies