Online shopadvies.

Online shoppen is de dag van vandaag helemaal ingeburgerd. Op internet vind je alles. Van uitgebreidere maten over specifieke stijlen tot maatwerk. In de winkelstraten is het aanbod vaak eerder beperkt tot de standaard. . Alles wat niet onder de noemer ‘standaard’ valt, hebben winkels vaak wel, maar vind je enkel in hun online shops. Daarnaast zijn er ook heel wat winkels die in België geen fysieke winkel hebben, maar die online wel hele toffe stukken verkopen. Uit eigen ervaring, als vrouw met een maatje meer, weet ik dat het aanbod in de winkel vaak heel wat minder uitgebreid is dan online. Ik neem zelf dus heel vaak mijn toevlucht tot online shoppen.

De ene vindt online shoppen geweldig, voor anderen ligt dit nog wat moeilijker. Ook daar begeleid ik je graag in.

  • Bij jou thuis of via videocall.
  • Deze kennismaking duurt ongeveer 2 uur.
  • We houden een kennismakend gesprek en peilen naar je voorkeuren.
  • Aan de hand van het gesprek bepalen we waar je precies naar op zoek bent en hoe ik je kan bijstaan in het internetshoppen.
  • Ik ga aan de slag met de informatie uit de kennismaking en stel voor jou een gids samen vol links naar leuke kledingstukken en vol tips en informatie over de verschillende webshops en online shoppen in het algemeen.
  • We sluiten af met een videocall van ongeveer 30 minuten om alles te overlopen. Daarna kan jij aan de slag met je gids en online beginnen shoppen.

Kennismakingsgesprek + afsluitgesprek : €50 euro

Verzamelen en bundelen van de informatie voor het online shoppen: €20/uur. We bepalen op voorhand wat jij nodig hebt, wat jij verwacht en hoe lang ik hieraan ga werken. Geen verrassingen in prijs.