About.

Mynameisblonde is de blog waarop ik all things fashion op een leuke en persoonlijke manier deel. Daarnaast help ik je ook graag verder in de zoektocht naar een stijl die bij jou past en waarin jij je geweldig voelt.

Ik ben.

Ann-Sophie. Twentysomtehing. Blond. Uit Leuven. Met een maatje meer. En met een geweldige passion for fashion. Van kleins af aan. Ik ben altijd aan het shoppen, zowel online als in de winkelstraten. Ik lees massa’s modemagazines. Instagram en alles wat met de hashtag fashion te maken heeft worden meermaals per dag bekeken. En Pinterest is mijn favoriete, onuitputtelijke inspiratiebron. Ik kan uren voor mijn kleerkast staan en verschillende combinaties uitproberen. Elke week opnieuw word ik verliefd op het kledingstuk van mijn dromen.

Enkele maanden geleden besloot ik dat ik toch iets wou doen met die passion for fashion, en schreef me in voor een cursus fashionstylist. Uiteraard wil ik iedereen bijstaan met raad en daad, maar in het bijzonder wil ik me richten op iedereen met net dat maatje anders. Iedereen mag er zijn, en iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier, en dat help ik graag mee in de kijker zetten. Fashion is art and you’re the canvas. Style, n’est pas une taille, mais une attitude. Dat zijn de twee quotes die voor mij alles rond mode bepalen, en waarrond ik altijd zal werken.

Ik blog.

Over all things fashion. En over je goed voelen in je vel en dat ook uitstralen. Je zal hier dus schrijfsels vinden over de modeweken, online shops, nieuwe trends, leuke winkels… Er zal stijl- en kleuradvies voorbijkomen, DIY’s, tips en tricks, maar net zozeer dingen over sporten, (gezond) eten en drinken en verzorgingsproducten. Ook persoonlijke verhalen en ervaringen komen aan bod. Allemaal aangevuld met zorgvuldig uitgekozen foto’s.

Ik draag & koop.

Veel te veel. Overal en nergens. Altijd en nooit. Broeken en kleedjes, amper rokken. Ballerina’s en killer heels. Leder en jeans. Veel zwart en wit. En roos. Een beetje stoer. Vooral high street, weinig high end. Handtassen en clutches. Een zwak voor witte hemden. Faux fur. Sober en blingbling. Altijd oorbellen. Klassiek, maar met een twist. Het mag zeker opvallen. Altijd assorti. Verliefd op gescheurde jeans.

Ik doe & beleef.

Ik sport. Sinds kort. Vier keer per week is het doel, drie keer een must. Ik shop. Veel. Ik citytrip. In eigen land. Antwerpen. Mechelen. Brussel. Gent. Ik schmink. Mezelf, bijna elke dag. Soms opvallend, soms naturel. Ik fotografeer. Alles. Maar echt alles, zelfs de stomste details. En duizend keer opnieuw. Steeds op zoek naar een leuke Instagramfoto. Ik knuffel. Met mijn kat. Na al die jaren nog even zot van Lola. Ik kook. Graag en uitgebreid. Voor vrienden en familie. Liefst als ik veel tijd heb.

Ik droom.

Van de lotto winnen. Van een witte, strakke loft in Leuven. Van soundtracks als achtergrond bij het leven. Van een Porsche Carrera S. Van designerhandtassen.  Van Patrick Dempsey en Bill Barberis. Van een fashionshow bijwonen, liefst in Parijs. Van eeuwig vakantie en altijd zon. Van het perfecte witte hemd. Van racen op het circuit. Van een etentje in een sterrenzaak. Van meer echtheid op Instagram. Van de zee. Van een overvolle, op kleur en model gerangschikte inloopkast. Van roadtrips. Van een wereld waar iedereen zich goed in voelt. Van een eigen hippe kledinglijn, van maatje 32 tot maatje 60.

Enjoy!

 

 

20 comments

 1. Hoi Blonde 🙂

  Wat een verrassing toen ik in mijn email zag dat je mijn blog volgt. Meteen even gekeken op jouw blog en nu fan! Heerlijke open schrijfstijl!

  Ook op folloe gedrukt, ik. Tot blogs!

  Knuffel

  Jan

  Like

 2. Lekskes!? 🙂 Soort salut, groetjes, houdoe? Ik weet ook niet meer waarom ik ben begonnen. De angst om vergeten te worden, denk ik. Maar helder, ik volg terug.

  Like

 3. Ik zag dat je mijn blog bent gaan volgen, leuk! Heb gelijk even een kijkje genomen op jouw blog, heerlijke schrijfstijl heb je, originele blog. Ik kan dus niet veel anders dan terug followen 😉 liefs!

  Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s