Als ik eerlijk ben…

 

 • vind ik ziek zijn verschrikkelijk. Niet enkel omdat ik me ziek en belabberd en slecht enzovoort voel, maar vooral omdat ik dan dingen mis. Ik moet binnen blijven en in bed liggen, terwijl er zo veel te beleven valt in de wereld. Ziek zijn is echt niet goed voor mijn FOMO.
 • begint mijn verzameling schoenen lichtjes uit de hand te lopen. Ik heb er veel. Heel veel. En mijn slaapkamer staat vol. Als ik opsta uit bed, moet ik er telkens aan denken dat ik moet oppassen niet over mijn schatjes te struikelen.
 • wil ik een huis vol bloemen en planten, maar heb ik absoluut geen groene vingers. Die stakkers sterven al voor ze goed en wel op mijn vensterbank staan.
 • doe ik mijn job heel graag. En werk ik heel graag bij het bedrijf waar ik nu werk. En heb ik de beste collega’s ooit. Maar een job waarvoor ik mijn zetel niet uit moet en mij niet netjes hoef aan te kleden lijkt me van tijd tot tijd ook ideaal.
 • lees ik doorgaans liever Het Laatste Nieuws en het Nieuwsblad dan De Morgen.
 • vind ik dat negentig procent van de chauffeurs die ik op mijn dagelijkse route tegenkom niet kunnen rijden. Ze maken mij het leven zuur. Elke ochtend. En ik kaffer ze uit, volledig Fatma Taspinar gewijs. Ook elke ochtend.
 • word ik op maandagochtend in de auto helemaal week als ik op Stubru luister naar het sportverslag van de week. Zo goed verteld. Zo vol emotie. Ik heb er nooit veel van begrepen, van ‘sport is emotie’, maar opeens ben ik mee.
 • vind ik benzine geweldig goed ruiken.
 • moet ik me heel vaak inhouden om geen heel gemene dingen te antwoorden op Facebookstatussen. Ik ben nochtans een lieve, maar ergens diep vanbinnen huist er een gemene oude madam in mij.
 • hangen er in mijn kleerkast meerdere dingen die ik nog nooit heb gedragen. En toch kan ik ze niet wegdoen, want wie weet, ooit.
 • vind ik het niet altijd leuk om naar de fitness te gaan. Ik zie daar heel vaak tegenop en mijn motivatie is heel vaak heel ver te zoeken. Gelukkig is er ook een sauna en een zonnebank.
 • ben ik super rommelig. Mijn kamervloer is doorgaans bezaaid met kleren en schoenen. Mijn accessoires liggen allemaal door elkaar op mijn bureau. Iets recht in de kast leggen kan ik niet. En toch vind ik alles terug zonder problemen.
 • mis ik onze kat harder dan mijn familie nu ik in Leuven woon. Met mijn familie WhatsApp ik en weet ik hoe het gaat, maar de band met de kat gaat snel achteruit en dat vind ik heel jammer;
 • ben ik wel benieuwd naar jullie eerlijke ontboezemingen. Laat je gaan, zou ik zeggen!

Lekskes,

Ann-Sophie

2 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s