Schoonheid.

 

Geluk en schoonheid zitten echt in kleine dingen. Heel vaak besef ik dat niet, maar soms zijn er zo van die momenten waarop mij een gevoel van opperste gelukzaligheid én schoonheid overvalt. Deze ochtend had ik zo’n momentje.

Het was een rustige zondagochtend, ik moest pas in de namiddag ergens naartoe, dus had tijd voor uitgebreid ontbijt, wat rondsurfen op internet en me op mijn duizendste gemak klaarmaken. Een zalig hete douche met een uitgebreide scrub. Maskertjestijd daarna. Een paars masker op mijn haar, een blauw op mijn gezicht en een laag naar cocosnoot ruikende hydraterende bodymelk op mijn benen. Zo zat ik op mijn stoel in de badkamer, wachtend tot al dat spul zijn werk zou doen. De badkamer rook heerlijk naar al die producten en de zon kwam door het raam.

Heerlijk. Normaal houd ik niet van wachten. Maar vanochtend was dat kwartiertje wachten op dat beloofde babyvelletje pure luxe. Zon. Lekkere geuren. En tijd voor mezelf zonder dat iemand me nodig heeft of stoort. Meestal heb ik dat niet graag. Hoe drukker hoe liever. Maar vanochtend, op mijn badkamerstoel met de zon op mijn snoet, stond de wereld even stil, op de goede manier, en besefte ik dat het leven toch best wel schoon is.

Heb jij dat ook, zo van die momenten dat, zonder echte aanleiding, je op en top gelukkig bent? Dat je beseft, verdorie, het leven is schoon?

Lekskes,

Ann-Sophie

One comment

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s