40 Dagen Bloggen

Knipsel

Ik heb deze webstek al een tijdje. Het ene moment gebruik ik hem actiever dan het andere. Het ene moment mis ik het delen van mijn schrijfsels meer dan het andere. Sinds begin van dit jaar knaagt het, en wil ik weer volop aan het schrijven gaan. Maar ik vond nooit het ideale moment, of die ideale boost. Tot nu. 40 Dagen Bloggen komt voor mij op een ideaal moment. Ik begin er dus vol goede moed aan, en eerlijk: 40 dagen bloggen is niet zo veel. Want ik heb wel wat te vertellen. Over vanalles en nog wat. Dus stay tuned!

Lekskes,

Ann-Sophie

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s