Festivalitis.

Het festivalseizoen staat weer voor de deur. Geweldig leuk. Elk jaar opnieuw kijk ik hier enorm naar uit. Het is pure ontspanning en verschrikkelijk plezant. Helaas is het pas pure ontspanning als je op dat festivalterrein staat. Daarvoor komt er heel wat geregel en soms zelfs wat stress bij kijken. Maar een goede planning is key en sommige dingen kan je zeer goed al van te voren plannen en regelen.

Ten eerste is er de ticketverkoop. Je moet beslissen naar welke festivals je wil gaan, want ze allemaal doen is haast onmogelijk (tenzij je Bouba heet). Daarna moet je tickets zien te bemachtigen voor de gekozen festivals. Voor het ene festival is dit peace of cake, voor een ander dan weer een ware hel. Gebruik een agenda en vergeet ook niet tijdig verlof aan te vragen!

Vervolgens komen de praktische zaken. Ga ik kamperen of  niet? Heb ik een tent of ben ik die vorig jaar kwijtgespeeld op een ondergelopen campingterrein? Dan zijn er nog slaapzakken, vuurtjes, stoelen, parasols, tafeltjes… die verzameld moeten worden.

Last but not least: de outfit. De ideale festivaloutfit is praktisch maar toch hip. Een shortje met sneakers bij mooi weer, een shortje met laarzen bij regen. En dan de handtas, kwestie van de drank- en eetbonnen toch ergens veilig te kunnen opbergen. Ik heb de mijne alvast gevonden. Duifhuizen tassen en koffers gaf me de kans om met hen samen te werken.

Ik koos een kleine, gele bucketbag uit van Patrizia Pepe. De tas is klein maar al het nodige kan er in. Ze kan zowel schuin over mij als over de schouder gedragen  wordenen is in een leuke, zomerse gele kleur met gekleurde en gouden studds op. Perfect. Helemaal mijn ding. Ook het bestellen en leveren ging heel erg vlot. Ik koos de tas uit, plaatse mijn bestelling en enkele dagen later werd ze thuis geleverd.

De website is zeer overzichtelijk. Je kan zoeken op categorie, kleur, merk of prijs. De foto’s zijn zeer duidelijk en, wat zeer praktisch is, er is telkens een foto toegevoegd van iemand die de tas draagt. Zo weet je perfect hoe groot de tas uitvalt ten opzichte van je lichaam. Na het kiezen en bestellen, kreeg ik onmiddellijk een mail met het bestelnummer en kon ik perfect opvolgen waar de tas was, zo kon ik ervoor zorgen dat ik thuis was als ze werd afgeleverd.

20170509_115228

Als je je tas nu bestelt bij Duifhuizen tassen en koffers, ben je zeker op de tijd en net als ik helemaal klaar voor het festivalseizoen!

Lekskes,

Ann-Sophie

2 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s