Glossy teeth, glossy smile.

Een tijdje geleden was ik uitgenodig op de Unilevercareday. Ik maakte er kennis met heel wat producten uit de beautyafdeling, ik liet een kleurenanalyse uitvoeren, genoot van gezonde hapjes van rawfoodchef Julie Vandekerckhove en lekkere ice-teas en limonades en maakte kennis en babbelde bij met enkele andere bloggers. Er werden producten uitgedeeld en op het einde mocht ik naar huis met een goodiebag vol producten. Een van die producten die ik in de goodiebag terugvond was de White Now Glossy Chic tandpasta van Signal. Was ik heel erg blij mee, want op het event zelf was ik al erg benieuwd naar het product dankzij de leuke uitleg van de hele lieve mevrouw. Dat ik een tandenpoets-freak ben en hagelwitte tanden een droom zijn, speelde natuurlijk ook voor iets mee.

image

De theorie:

De White Now Glossy Chic tandpasta is een tandpasta die op twee verschillende manieren zorgt voor wittere tanden. Om te beginnen is er de Blue Light Technologie. De hele precieze technische achtergrond ken ik niet, maar het is een lichttechnologie die ervoor zorgt dat je tanden al na een keer poetsen merkbaar lichter worden. Er blijft een dun blauw laagje achter op je tanden waardoor ze er veel witter uitzien. De tandpasta werkt dus eigenlijk volgens het principe van complementaire en tegengestelde kleuren. Een gele kleur neutraliseer je door blauw toe te voegen.  Als je de tandpasta langer gebruikt, neemt dat witmakend effect toe en worden je tanden al maar witter. Daarnaast zitten in deze tandpasta ook ultra-glanskristallen. Deze kristallen reflecteren na het poetsen in het licht. De tandpasta is geschikt voor dagelijks gebruik; en de witmakende technologie is niet schadelijk voor je tanden.

imageimageDe praktijk:

Ik gebruik de tandpasta nu ongeveer een maand. En ik ben er erg tevreden over. Als je de tandpasta op je tandenborstel doet, valt de felblauwe kleur direct op. Ook de glanskristallen kan je zien. Als je je tanden begint te poetsen schuimt de tandpasta in je mond. Er ontstaat een blauw schuim, en dat blauwe schuim laat dus een dun laagje achter op je tanden. Doordat de tandpasta erg schuimt, moet je er per poetsbeurt helemaal niet veel gebruiken. Wat ik een groot voordeel vind. Na het poetsen voelen mijn mond en tanden fris aan. De tandpasta zorgt voor een frisse adem en dit blijft een hele tijd zo. Ook op dat vlak prima. Mijn tanden zien er ook erg wit uit na het poetsen. Dat instant witmakend effect klopt dus helemaal. Echte reflectie van die glanskristallen zie ik niet direct. Natuurlijk weet ik niet hoe dit er precies moet uitzien, ik zie in elk geval wel een heel erg frisse glimlach, dus ik denk dat die glanskristallen toch op een of andere manier hun werk doen. Na een maand meerdere keren per dag gepoets te hebben met White Now Glossy Chic lijken mijn tanden absoluut witter.

image

Het verdict:

Ik ben dus fan. Van mij krijgt hij erg goeie punten.Ik heb, eindelijk, een waardige vervanger van de toch wel een beetje schadelijke Email Diamant tandpasta gevonden. Ik koop hem zeker en vast!

Lekskes,

Ann-Sophie

 

 

 

 

 

4 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s