Weekendlove.

Het weekend zit er al weer op. Helaas. En elke week opnieuw kijk ik er enorm naar uit. Op vrijdagnamiddag tel ik letterlijk de uren af. En niet omdat ik mijn job niet graag doe, want geloof me, ik doe ze wel graag. Heel graag zelfs. Het is de perfecte combinatie van administratief en commercieel werk. Er is veel contact met klanten. Plezant, meestal toch. Er zitten ook wel wat klanten tussen die ik het liefst van al gewoon achter het behang wil plakken. Zeker naarmate de week vordert. Maar, deze week is een korte werkweek. Minder vervelende klanten, minder werken en extra veel weekend. Extra veel tijd om te genieten. Extra veel tijd om dingen die ik graag doe in het weekend te doen. En ze geven dan ook nog eens prachtig weer. Extra feest. (Het wordt tijd trouwens, dat dat weer eens wat meezit.) Ik kijk er naar uit.

2764 uitslapen

2764 een dagje naar zee

2764nog wat voorbereidingen treffen voor de vakantie

2764 in de zon zitten/liggen

2764mijn kamer opruimen, alle winterkleren ver wegstoppen en de zomerkleren in het zicht hangen

2764 uitgebreid koken

shoppen 2764

2764wittewijn

2764dansen tot in de vroege uurtjes

2764 een toertjelopenzonder als een verzopenwaterkiekenterug te keren

2764blote benen

2764 moederdag vieren

2764 koffieklets bij oma

2764catsitten op de katten van een vriendin

2764oude foto’s verzamelen en bekijken

2764 brunchen

2764 fitness (kwestie van compenseren en nog wat aan dat vakantielijf werken)

2764

Lemonade van Beyoncé, op repeat maal duusd

2764 mijn cactussen in een grotere pot planten, dat ze nog wat kunnen groeien

2764 Bondgenieten in Leuven

2764 recepten en gerechten uitproberen en testen voor het grote feest

2764

terrasjes

2764 Netflix

2764 een zoektochthoudennaar de perfectezwartesportlegging

En wat zijn jouw plannen tijdens het lange weekend?

Lekskes,

Ann-Sophie

10 comments

 1. Ik heb er meteen een volledige week vakantie van gemaakt, al gaan wij die vooral besteden aan de verbouwingen. Vandaag heb ik ook bewust al wat gelezen in het zonnetje, dat voelt toch al wat meer als vakantie. Geniet ervan!

  Like

 2. Het weer word inderdaad eindelijk beter! Zo fijn! Ben helemaal klaar met dat koude natte weer. Wij hebben ook een lang weekend, morgen middag om 5 uur begint het. Heerlijk! Nog geen plannen maar een keer uitslapen zal zeker gebeuren.

  Like

 3. vergeef me dit off-topic berichtje, is echt een uitzondering die ik maak. Verwijder dit gerust na het lezen…
  Zoals je misschien al hebt gelezen op mijn blog, wil ik alle blogvrienden/lezers uitdagen. En wel met het volgende: ik stelde mij al vaker de vraag hoeveel die lezers/volgers van mijn blog nu eigenlijk wel zouden weten over mij. Dit is dus mijn vraag: vertel me alles wat je over mij weet. Ik ben echt benieuwd wie me het beste kent. Volg je me nog niet zo lang, aarzel dan niet om deel te nemen want ook van jou kom ik graag te weten wat je intussen al over me weet.
  Mail je weetjes door naar het mailadres dat ik voor deze reactie gebruikte. Deze uitdaging sluit af op zondag 8 mei om middernacht, denk er dus niet te lang over na. En doe geen moeite om nog een en ander over mij op te zoeken op mijn blog, want dit is tot maandag onzichtbaar voor iedereen.
  Alvast bedankt voor je deelname!!!

  Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s