Lolalove.

Het is 4 oktober vandaag. Werelddierendag dus. Een dag waarop extra aandacht wordt besteed aan de dieren. Ze worden in de bloemetjes gezet en in de watten gelegd. Ook ik gaf mijn huisdier vandaag een paar extra aaikes. En wat extra lekkers. Ik las gisteren in de weekendbijlage van de Gazet van Antwerpen een artikel over de honden van bekende koks. Meer bepaald over hun eetgewoontes. Omdat het hier zondag altijd over eten gaat, neem ik de eetgewoontes van mijn zwart, pluizig oogappeltje graag eens onder de loep.

image

image

image

Naam: Lola

Ras: Straton. Op een dag zat ze voor de deur, we lokten ze dichter en dichterbij. Ineens zat ze in onze keuken en ze is nooit meer weggegaan.

Dagelijkse kost: Kattenbrokjes van Whiskas. Liefst die met kippensmaak, maar die met rundsmaak zijn ook oké. De Temptations van Whiskas liggen ook dagelijks in haar eetbakje. Verder lekt ze ook altijd de saus op van de Petits Plats van Whiskas. De stukjes vlees laat ze liggen.

Lievelingseten: De randjes van de hesp, vleesribben klaargemaakt door mijn mama, randjes van de kaas. Ze vangt elke dag wel een muis, af en toe wordt die, vers van de pers, verorberd met huid en haar.

Verwennerij: Roomijs en slagroom. Lola bedelt nooit. Restjes van de tafel moet ze niet hebben, je kan gerust je vis of vlees op het aanrecht achterlaten, ze zal er nooit aankomen. Maar als je ijs of slagroom durft te eten, zit ze standaard naast je, om een beetje mee te lekken.

Dit lust ik niet: Vis. Kattenvoer van andere merken dan Whiskas.

Wat is het lievelingskostje van jouw huisdier? Geef je je dier af en toe ook iets speciaals, of wijk je niet af van het gezonde, voorgeschreven dieet?

Lekskes,

Ann-Sophie

3 comments

  1. Mijn huisdieren zijn vissen haha en ze lusten gelukkig mijn korrels die ik ze iedere dag geef en de rest zoeken ze zelf op in de vijver….zomers springen ze regelmatig gezellig boven het water dus ik denk dat ze het wel naar hun zin hebben.

    Like

  2. Ik heb hier ook eentje rondlopen die alleen maar Whiskas lust, en ook alleen de vleesvarianten. Als er tonijn of andere vis in zit, laat hij het staan. Ik vraag het hem geregeld: “Geen vis jongen, wat voor een kat zijt gij eigenlijk??” 🙂

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s