Friyay.#2

Vrijdag is de leukste dag van de week. Dat vind ik al van als ik klein ben. In de lagere hadden we maar school tot 15u00. In de namiddag knutselden we en waren er geen echte lessen. En dan was het weekend. In het middelbaar bleef ik op vrijdag steevast nog even plakken in Leuven na school. In het begin ging ik dan een ijsje eten ofzo, later werd dat een pintje drinken. En dan was het weekend. Toen ik verder studeerde was vrijdag standaard katerdag, donderdag ging ik op stap, vrijdag was dus luieren. Serie kijken, tv kijken, hangen. Ook plezant. En dan was het weekend. Nu werk ik op vrijdagavond, tot ’s avonds laat. Maar toch blijft vrijdag mijn favoriete dag van de week. Gewoon omdat het vrijdag is. En omdat het daarna weekend is. Friday funday dus. De perfecte dag dus om alle leuke dingen die ik een hele week tegenkom op het wereldwijdeweb met jullie te delen. Lees, klik, kijk, luister, lach en enjoy.

tumblr_n4x4onkiJ81r1ldqco1_500

❤ De leukste Frozen-cover ooit. Tienduuuuuzend keer gezien en nog fan.

❤ Ik kende hem al langer, deze site. Maar stiekem was ik hem een beetje uit het oog verloren. Sinds deze week is de liefde terug groot. Charliemag is top!

Selfie-tips van supermodellen. Leer het van de besten!

❤ Jimmy Kinnel maakt een heleboel mensen wijs dat een of ander goedje een superfood alias wonderdrankje is. Ik zou daar ook nog intrappen, mezelf kennende.

❤ Tips om de schoonste foodfoto’s te maken. Ik vind ze verschrikkelijk nuttig. Bereid je dus al maar voor op een overdaad aan de smakelijkste foto’s van het smakelijkste eten.

De schoenen. Ik wil ze allemaal. Maar echt ALLEMAAL. Pharrel, ge hebt dat goed gedaan!

❤ Als we die perfecte selfie of de verrukkelijkste foodfoto kunnen maken, moeten we hem natuurlijk ook kunnen bewerken. 10 gratis apps om foto’s te bewerken. Altijd welkom.

❤ Ik kan niet naar huis gaan. Echt niet. En ik zit te veel op Facebook. Echt wel. Herkenbaar, dit filmpje. En grappig, dat ook.

❤ Hoera. Hoera. Hoera. Eindelijk. Leve apps.

❤ Vorige vrijdag was het International Day Of Happiness. De UN maakte een playlist, en echt waar, schoon initiatief en instant happiness.

Lekskes,

Ann-Sophie

17 comments

 1. Ik vind het ook wel zn charmes hebben, nog net iets warmer en wij gaan na de kleuterschool ook weer ijsje eten! Die kleine dingen doen het hem e 😉

  Like

 2. Vrijdag vind ik een fijne dag (korte werkdag hier op het werk) + weekend, maar zaterdag blijft toch mijn favoriete dag van de week! Ik ben trouwens ook zot van die Pharell-schoenen, maar blijkbaar zijn ze in Europa maar in 11 van de 50 kleuren beschikbaar, boe!!! Dat maakt de keuze natuurlijk wel iets makkelijker :-).

  Like

 3. voor mij is maandag eigenlijk wel de beste dag van de week. Kan ik lekker lang uitslapen en bekomen van een (eventueel) zwaar weekend. En hoef ik pas ’s avonds weer aan de slag

  Like

 4. Ik heb zeker geen hekel aan de vrijdag, ook niet om die te werken, in tegenstelling tot veel van mijn collega’s. Ik vind het altijd wel gezellig omdat iedereen toch al met zijn hoofd bij de weekendplannen is. Zelf vind ik de zondag het leukst, zo’n dag waarop alles mag en niks moet. Heerlijk!

  Like

 5. Vrijdag is inderdaad de leukste dag van de week! Het weekend staat voor de deur, op den bureau is het al net iets meer ontspannen en vrijdagavond is gewoon dé start van het weekend. Feesten of lekker luieren, alles kan, alles mag!

  Like

 6. Leuk artikel! Veel van de links die je hebt gegeven kende ik nog niet, dus ik ben even allemaal nieuwe sites aan het ontdekken 🙂 En ik vind vrijdag leuk, omdat het dan weekend is, maar niet zo leuk als de rest, omdat ik zaterdagochtend gewoon moet werken. Dus pas zaterdagmiddag heb ik een weekendgevoel 🙂

  Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s