Sneaker fever.

Het is al weer maart. De tijd vliegt. Echt. In’t weekend werden we getrakteerd op de eerste zon van’t jaar. En doeme toch. Dat deed deugd. Genieten. Maal tienduzend. Maart betekent ook dat het stilaan tijd wordt de wintergarderobe in te ruilen voor een iets meer fleurige en frissere garderobe. Jippie. Aangezien ik aan’t diëten ben en nog steeds leef op de hoop dat ik deze zomer een volledige nieuwe garderobe ga moeten kopen en dat investeren in tussenmaten zonde van’t geld is, ga ik maar voor schoenen. Ten eerste heeft een vrouw nooit te veel schoenen. En ik al zeker niet. Ten tweede kunt ge met schoenen echt niks verkeerd doen.

In de vitrines staat het vol met sneakers. Ik vind dat wel plezant eigenlijk. Ze zitten gemakkelijk want ze vermoorden geen tenen of dergelijke. En ze zijn geschikt om heel ver mee te stappen, want, zoals ik al zei, ze vermoorden geen tenen. Leve sneakers dus. Ik heb wel al enkele paren in mijn kast staan, verzameld de voorbije jaren. Ge had waarschijnlijk ook niks anders verwacht van deze Imelda Marcos. En die verzamelde paren zullen met veel liefde gedragen worden. Een soort ontbreekt echter. De ik-kom-recht-van-de-looppiste-soort. Dus die soort wil ik hebben. Moet ik hebben. Zal ik hebben. (Dat willen hebben van die soort heeft echt niks met mijn voornemen om sportief door het leven te gaan te maken. Echt niks. Geloof me maar gewoon.) Alleen nog kiezen. Aaaah.

sneakers samen

Van boven naar onder, van links naar rechts.

A.S.98 – Bottega Veneta – Adidas (Zx 700 w) – Nike (Air Max Thea Law) – United Nude – Serafini – Adidas Original – Guess

Welke vind jij het mooist? Sneakerfreak, of ga jij liever hooggehakt door het leven?

Lekskes,

Ann-Sophie

 

20 comments

 1. Vroeger droeg ik enkel en alleen hoge hakken en ik vind dat nog altijd de meest elegante en mooiste schoen die bestaat, maar steeds vaker draag ik platte schoenen. Veel gemakkelijker!

  Like

 2. Dankuwel om mij er aan te doen herinneren dat ik dringend nieuwe Keds moet bestellen! De mijne zijn versleten, en een paar sneakers is superhandig om iets te gaan drinken, te gaan wandelen of gewoon, aan te doen op een ontspannen moment.
  Sinds ik werk doe ik veel meer hoge hakken aan omdat dat beter overkomt bij klanten, maar zo’n sneakers zitten gewoon supergoed!

  Like

 3. Ik heb vooral platte schoenen, hier en daar een (blok)hakje. Sneakers, ik weet het niet… Meestal vind ik ze niet mooi passen, noch onder een broek en al zeker niet onder een rokje of kortere broek. En ik vind dat mijn voeten dan ineens zo groot lijken. (Maat 40). Al vind ik die kleurtjes en die modellen wel leuk, misschien ga ik toch hier en daar eens iets passen. (Die Adidas vind ik de mooiste trouwens!)

  Like

  • Vandaag ben ik ook helemaal into die van Adidas. Maar morgen waarschijnlijk weer een twijfelke… 🙂
   Ik heb mij daar ook moeten over zetten, over dat grote voeten idee. Bij anderen vond ik dat nooit, maar bij mezelf…
   Maar eens je die sneakers aan hebt, zitten die zo goed, dat je dat allemaal vergeet! 😉

   Like

 4. Ik ben niet van het sportieve type dus ik draag ook nooit sneakers. Vaak schoenen met een hakje, maar ook regelmatig platte schoenen. Mijn favoriete schoenmerken zijn Gabor en Ecco.

  Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s