Excuustruus.

Het is lang geleden. Heel lang. Ik had nochtans langs alle kanten beloofd en gezworen en zwart op wit genoteerd dat er geen blogpauzes zouden komen in 2015. Maar het zij zo. Het is gebeurd, zoals Erik Van Looy zou zeggen. Maar ik ben terug. Terug van weggeweest. Alive and kicking, ook op internet. Even een update, want ik heb niet stilgezeten de voorbije weken, lieve lezer. Ik had het druk. Het cliché der clichés, maar het is wel zo. En excuses. Dat zijn het ook. Maar hé, soms is dat gewoon oké. Vandaag ben ik gewoon even een excuustruus. Nah.

Waar heb ik het allemaal druk mee gehad?

  • Ziek zijn. Niet leuk. Maar het neemt helaas wel wat tijd in beslag.
  • Werken. Het geld verschijnt helaas nog steeds niet zomaar op mijn rekening of in mijn portemonee. En ik heb ook nog geen ezelke gevonden. Er moet dus gewerkt worden.
  • Een concert. Van Tenacious D. In de AB in Brussel. En het was geweldig. Ik stond helemaal op de eerste rij, tegen het podium. Jack Black en Kyle Gass stonden geen meter van mij verwijderd. Het was akoestisch en steengoed. Maar echt steengoed. En ze hebben gespeeld wat ze moesten spelen. De goeikes. En de bekenden. Wauw dus. En kei plezant. En ik wil ze kei graag nog een keer zien.
   imageimageimageimageimage
  • Een afgestudeerde vriendin. Als je veel moeite gedaan hebt is de beloning altijd geweldig. En moeite, dat heeft ze gedaan, dat diploma heeft ze dus verdiend. En dat moest gevierd worden. Eerst met een, eerder saaie, proclamatie dan met een spaghettike uit de ViaVia (aanrader trouwens) en dan met drankjes, dansen en feest. Want die spaghettikes uit de ViaVia en dat dansen, drankjes en feest hoorden er als we studeerden altijd bij. Nu dus ook. En het was plezant. Echt.
   image
  • Familietijd. Zondagnamiddag was’t schoon weer. En het was lang geleden dat we allemaal samen nog eens iets gedaan hebben. Allemaal is de mama, de papa, de zus en ik. Hoog tijd dus voor zo’n familieuitstapke. Antwerpen was de gelukkige stad die ons mocht verwelkomen. Het was kei druk, je kon er over de koppen lopen. Maar het was leuk. En gezellig. Ik ben heel wat inspiratie voor mijn lentegarderobe rijker, er werd een handtas gekocht en goed gegeten en gedronken.
   imageimageimageimageimage

Voilà. Ik ben terug. En jij bent geüpdate. Of upgedate. Of hoe zeg je dat?

En jij, wat heb jij gedaan de voorbije weken? Pik jij ook af en toe eens een concert mee? Met wat vul jij je zondagnamiddagen?

Lekskes,

Ann-Sophie

19 comments

 1. Als het al begint met ziek worden dan is de bal aan het rollen geslagen, want dan ben je uit je ritme natuurlijk! Maar de andere dingen zijn wel leuk om even een blogpauze voor te houden.

  Hier worden zondagmiddagen gevuld met familiemomentjes of met hangen in de zetel en boeken lezen 🙂

  Like

 2. het is geüpdatet… 😉
  Van Tenacious D. heb ik nog nooit gehoord, zal dat eens moeten opzoeken. Toevallig heb ik net een blogje geplaatst waarin ik wat reclame maakte voor een optreden waar ik graag bij zou zijn.
  Antwerpen heeft eigenlijk nooit een excuus nodig om het te bezoeken hé…

  Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s