REVIEW: iWhite.

Hagelwitte tanden zijn fantastisch. Helaas ben ik van nature niet gezegend met die perfecte witte glimlach. Niet dat mijn tanden een rampgebied zijn, maar toch. Ik ben een freak. En het kan altijd witter en beter. Bleachen bij de tandarts vind ik nogal een dure grap, dus ging ik op zoek naar alternatieven. Email Diamant is goed, maar niet perfect. Ik poets nog steeds af en toe met mijn rode tandpasta, maar ik zocht ook verder. Naar andere, misschien betere dingen. Op internet stootte ik op het volgende product: iWhite. Te koop bij de apotheker. Ik stapte in mijn auto, reed naar de dichtsbijzijnde apotheek en schafte mij het product iWhite aan. Hello wittere tanden. Ik zag die perfecte tandpastasmile al helemaal voor me.

Een doos iWhite kost ongeveer €35 en er zitten tien mondstukjes in. Goed voor vijf bleekbeurten. Want je gebruikt er telkens twee. Eentje voor je bovenste tanden en eentje voor je onderste tanden. De doos belooft een behandeling die u gemakkelijk thuis kan uitvoeren, die slechts 20 minuten duurt en u onmiddellijk tot 8 tinten wittere tanden geeft. Je kan kiezen om het product 5 dagen na elkaar te gebruiken voor een zeer sprankelend wit resultaat of af en toe eens te gebruiken wanneer jij vindt dat het nodig is.

Er zijn op de markt wel meerder middeltjes om je tanden te bleken, maar wat dit, weer volgens de doos, uniek maakt is het volgende: iWhite bestaat uit de Film-Gekristaliseerde-Calcium. En dat houft het volgende in:

 • onmiddellijk resultaat
 • verwijdert actief vlekken
 • door de calcium worden je tanden sterker
 • het is ontworpen om zowel de voor- als de achterzije van je tanden witter te maken
 • is niet schadelijk voor je tanden

Klinkt niet slecht vind ik. Daarnaast staat er ook nog op de doos dat je niet moet mixen, afwegen, afwassen, steriliseren, ontsmetten enzovoort. Ook geschikt voor klungels dus, en dus ook voor mij.

Ik ging aan de slag. De eerste keer een tijdje geleden.20150111_120540

20150111_120608

20150111_120626

20150111_120651

20150111_120710 Mondstukjes uit de doos en de verpakking, recht de mond in. De mondstukjes sluiten goed aan op mijn tanden, en de gel die in de mondstukjes zit wordt goed verdeeld over mijn tanden. Het product is niet erg lekker, maar het geeft ook geen hele vieze smaak in je mond. Geen last en ongemak, je kan het gemakkelijk 20 minuten volhouden. Als de 20 minuten om zijn haal je de mondstukjes uit je mond en gooi je ze in de vuilnisbak. Lekker handig, geen gedoe. Je spoelt je mond uit met water, en klaar. Ik poetste daarnanogevenmijn tanden, om zeker alle restjes verwijderd te hebben.

20150111_120824

20150111_124211

En ik was content. Mijn tanden waren duidelijk witter. Ik vond het niet nodig om de dag erna weer te bleachen. Ze waren wit genoeg, hello tandpastasmile zeg maar. En ze blijvenzo een drietal weken merkelijk witter. Dan is het tijd om opnieuw de mondstukjes boven te halen en het hele proces te herhalen. En weer was ik tevreden. iWhite is een echte aanrader, ik ondervind geen schade aan mijn tanden en het resultaat is duidelijk. De prijs valt ook heel goed mee, in vergelijking met andere middeltjes en de real stuff bij de tandarts.20150111_124151

Wat doe jij om je tanden mooi wit te krijgen? Of ben jij van nature gezegend met een perfecte tandpastasmile?

Lekskes,

Ann-Sophie

18 comments

 1. ‘Het kan altijd witter en beter’; amen to that sister! 🙂 Met kurkuma of natriumbicarbonaat poetsen schijnt ook te werken, maar ik ben vorige week gewoon naar de tandarts gegaan om de aanslag wat te verwijderen dus die van mij blinken ook weer.

  Like

 2. hèhè, wat een toeval! Vanavond ben ik net naar de tandarts geweest voor m’n jaarlijkse onderhoud.
  Ik poets m’n tanden dagelijks, en dat is het zowat.
  Ik heb al ’s gelezen dat die witmakers niet zo goed zijn voor je tanden, en dat je ze zeker niet te vaak mag gebruiken. Dit product lijkt dus veiliger, maar toch zou ik er maar mee opletten.
  Maar die stralende glimlach op die reuzefoto van je mag er wezen hoor, Ann-Sophie!

  Like

 3. Vind dit zeker een heel interessant product! Ik heb vorige een periode met allerlei middeltjes van de drogist lopen klooien, maar dat werd allemaal niks!! Misschien miet ik dit eens proberen…klinkt alsof je het niet verkeerd kan doen (zelfs ik niet…)! Leuke review!!

  Like

 4. Ik vond het echt amazing! Het setje was eenvoudig, je zag meteen resultaat en inderdaad, ik had ook geen schade aan mijn tanden. Zeker voor herhaling vatbaar + het is een stuk en dan ook echt een heel stuk goedkoper dan bij een tandarts.

  Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s