Friyay. #1

Vrijdag is de leukste dag van de week. Dat vind ik al van als ik klein ben. In de lagere hadden we maar school tot 15u00. In de namiddag knutselden we en waren er geen echte lessen. En dan was het weekend. In het middelbaar bleef ik op vrijdag steevast nog even plakken in Leuven na school. In het begin ging ik dan een ijsje eten ofzo, later werd dat een pintje drinken. En dan was het weekend. Toen ik verder studeerde was vrijdag standaard katerdag, donderdag ging ik op stap, vrijdag was dus luieren. Serie kijken, tv kijken, hangen. Ook plezant. En dan was het weekend. Nu werk ik op vrijdagavond, tot ’s avonds laat. Maar toch blijft vrijdag mijn favoriete dag van de week. Gewoon omdat het vrijdag is. En omdat het daarna weekend is. Friday funday dus. De perfecte dag dus om alle leuke dingen die ik een hele week tegenkom op het wereldwijdeweb met jullie te delen. Lees, klik, kijk, luister, lach en enjoy.

❤ Inspiratie om je sjaal te knopen. Altijd handig. En fabulous.

❤ Lawrence en James geven fashionadvies aan de doorsnee heteroman. En ze nodigen elke week een bekende gast uit die ze helemaal uithoren over zijn vestimentaire gewoontes. Hilarisch.

❤ De aanslag was vreselijk. En beangstigend. Maar #JeSuisCharlie is mooi. En die massa’s cartoons ook. Rudi Vranckx wil er duizend. Hier zijn er al een deel.

❤ 21 hilarische quotes van inspirerende vrouwen. Who run the world? Girls!

Deze workout, nieuw jaar is een nieuw lijf. En deze keer echt.

❤ Carrière, ik vind dat toch wel iets belangrijk. 35 dingen die je moet doen voor je 35e voor je carrière. Ik heb nog tien jaar…

Wijn = sport! Was het maar waar!

❤ Goede voornemens moeten er niet alleen zijn op vlak van gezondheid, gewicht, blog en werk. Ook goede modevoornemens mogen er gerust zijn!

Funny cat video’s. Ze kunnen me altijd bekoren!

Deze versie van Avici’s Wake me up is fantastisch. Maar echt FAN-TAS-TISCH!

Lekskes,

Ann-Sophie

7 comments

    • Ik ben zelfstandige, en ik heb ook niet echt het klassieke weekend. Zaterdag wordt er zo goed als altijd gewerkt. Maar toch, vrijdag vind ik gewoon leuker, dat is een gevoel dat ik al van kleins af heb. 🙂 vrijdag is blijdag, ofzoiets.

      Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s