Let’s blog.

Een nieuw jaar is de ideale moment om je vanalles voor te nemen. Ik heb dat dan ook gedaan. Persoonlijk, maar ook op bloggebied. De persoonlijke voornemens zijn de klassiekers. Als in gezond eten en vermageren, meer sporten, meer water drinken, minder te laat komen. Niks nieuws onder de zon dus. Op bloggebied zijn er meer voornemens. Veel meer. Een kleine opsomming, en dus een voorsmaakje voor het komende jaar! En geen paniek, het wordt geen ommezwaai van 180 of 360 graden, het wordt gewoon beter. En leuker. En interessanter. Of dat hoop ik toch.

 • meer bloggen
 • meer lijstjes
 • af en toe een recept
 • eens een filmpje opnemen
 • give-aways, zowel via de blog zelf als via de Facebookpagina
 • meer foto’s
 • meer verhalen
 • een beetje trends en hippe dingen
 • veel van wat ik graag doe
 • tussendoor eens een review van een product
 • andere blogs in de kijker
 • een beetje actua
 • een gastblogger
 • een tikkeltje meer persoonlijk

En jij? Voornemens gemaakt dit jaar? Of zeg je liever plannen? Of doe jij daar helemaal niet aan? En wat zou jij graag meer of minder of nieuw zien verschijnen op de blog? Ik hoor het graag!

Lekskes,

Ann-Sophie

13 comments

 1. ik heb ook wel enkele voornemens op bloggebied.

  Wat ik graag zou veranderd zien op jouw blog is je layout, meer bepaald dat je de reacties bij je logjes direct zou kunnen zien. Maakt het iets makkelijker om nadien nog eens terug te kijken

  Like

 2. Nieuwe volgster dus ben benieuwd wat ik te lezen krijg. Voornemens doe ik niet aan.. Als ik me voorneem morgen vroeg op te staan, is mijn bed altijd warmer dan de dag ervoor. Dus ik zie wel wat het jaar me brengt. Succes met jouw voornemens! Maar vergeet niet sommige dingen gewoon te laten gebeuren.. Want plan je alles van te voren dan ga je al liggen voordat je valt 😉

  Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s