Eindejaarsvragen.

2014 is bijna gedaan. Nog enkele uren. Hoogtijd dus voor mijn eindejaarsvragen! Here we go!

Leukste moment?

Zonnen, wandelen, zwemmen en cocktailsdrinken op het strand van Ibiza, in de regen. Memorabel.

wpid-20140925_170529.jpg

Wat gaat je zeker bijblijven?

Allerlei. Promotie maken op’t werk, familie die altijd voor je klaarstaat, diepgaande slaapwelgesprekken aan de telefoon, vrienden en collega’s die altijd voor je klaarstaan, een grote groei in het aantal lezers op de blog.

10530915_10203669465991001_6745974867711441557_n

Wat wil je zo snel mogelijk vergeten?

Alle minder mooie momenten. Ruzies, ziektes en kwaaltjes, vliegtuigrampen, overlijdens, oorlog enzovoort.

Favoriete trend?

Op modegebied: pelskes en bontjes. Overal. En altijd. Bij elke gelegenheid. Warm. En mooi.  Verder vond ik de spiegelhoesjes tijdens het WK echt leuk. En gin tonic. En de blogboeken. De Ice Bucket Challenge was ook opvallend. Jammer wel dat bij velen het oorspronkelijke idee erachter helemaal verloren ging. Bij de movember-actie was dit hetzelfde. Maar toch een pluim voor de positieve aandacht.

10304700_10203197470271403_6719721208019218310_n

wpid-img_20141031_111550.jpg

De ontdekking van het jaar?

Netflix. En Popcorn Time. Ik werk zo goed als elke avond, een normaal tv-leven heb ik dus niet. Maar Netflix en Popcorn Time zorgen voor series en films bij de vleet. Ik ben echt verslaafd maal tienduizend.

Beste TV?

Zoals ik al zei, ik heb geen normaal tv-leven. Ik kijk niet elke dag naar tv, maar er zijn toch een paar dingen die ik gevolgd heb. Safety First was weeral subliem. Veel gelachen. Verder ook een paar keer De Rechtbank gezien, wat ook weer meer dan schitterend was. Soms grappig, soms schrijnend, soms ontroerend. En ook De Slimste Mens ter Wereld kon me dit jaar weer in zijn greep houden.

Beste radio?

Als ik ’s avonds in de auto zit en naar huis rijd of nog naar klanten, heb ik steevast gezelschap van Kirsten Lemaire, Studio Brussel en haar fantastische programma Select. Tonnen nieuwe muziek. En echt, ik heb al gigantisch veel pareltjes ontdekt op deze manier.

Beste boek?

Dat ik u kus van Griet Op de Beeck heeft mij heel erg kunnen bekoren.

Beste muziek?

Christine and the Queens. Met stip op 1. De cd Chaleur Humain is fantastisch. En vooral dan het liedje Christine. Liefde.

Beste film?

Ik was onder de indruk van Interstellar, steengoede films, ondanks dat dat eigenlijk niet echt mijn genre is. The Wolf of Wallstreet heb ik ook dit jaar ontdekt en een aantal keer herbekeken.

Lekkerst gegeten?

Ovenschotels, gemaakt door mama. Caesar Salad in de Abdijmolen in Heverlee. En fingerfood gemaakt door een sterrenchef op een feestje. En sushi blijft het allerlekkerst.

Liefst gedronken?

Gin tonic. En de lekkerste was de gin tonic met frambozen, munt en balsamico die ik dronk in het Ushuaïa hotel in Ibiza.

Zo, mijn lijstje. En wat waren jou favorieten? Ups en downs? Go’s en no-go’s? Ik hoor het graag.

Alvast een prettig eindejaar!

Feestelijke lekskes,

Ann-Sophie

4 comments

 1. op tv-gebied kan ik weinig meepraten, kijk er niet zoveel naar. Maar de Slimste Mens ter wereld heb ik ook gevolgd, mooie winnaar trouwens!
  En zoals je misschien wel weet is ook bij mij Studio Brussel m’n favoriete zender. Op dit moment de Tijdloze, zalige nummers! Christine and the queens zei me niet direct iets, maar bij het beluisteren herkende ik meteen het nummer. Lekker ritme. Ga ik ’s op Spotify toevoegen als ze daar te beluisteren zijn.

  Nog een fijn jaareinde, Ann-Sophie. En tot volgend jaar!

  Like

 2. Wij zijn ook fan van de slimste mens. Mijn moeder zelfs nog een grotere.
  Gelukkig nieuwjaar.
  Ga je trouwens nog een leuk uitverkoop
  Shop-logje maken;-)) ?
  Zo ja, dan verheug ik me daar op😀

  Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s