How to: Everyday makeup.

Ik ben een schminkpop. Of toch een beetje. Niet overdreven en een make under heb ik echt niet nodig, maar meestal draag ik toch make-up. Huid een beetje egaliseren, wat zwart rond de ogen en een beetje lippenstift. Niet meer, niet minder. Niks speciaals dus. Toch zette ik het even voor jou op een rijtje. Welke producten ik elke dag gebruik en waarom.

1618491_10202572701852583_1801707656_n

Hey ho, let’s go. Ik vond dat trouwens wel fijn om te maken. Een beetje kleuren enzo. Altijd plezant.

IMG_20141214_194101

picFrame

 1. Concealer. Ik gebruik de concealer pen van de Hema, kleur 2. Nodig voor wallen en co te verstoppen.
 2. BB-cream. Die van Garnier is mijn all time favoriet. Niet te duur en goed. Ik gebruik de kleur medium en breng hem aan met een foundation borstel van de Hema. De witte collectie make-upborstels van de hema zijn trouwens top. Ze doen hun werk prima. Ook hebben ze super zachte haartjes, ruiven ze niet en blijven ze zacht nadat ze een paar keer gewassen zijn. Ze zijn ook nog eens heel  budgetvriendelijk, tussen € 2 en € 7, afhankelijk van de grootte en de soort van de borstel. En ze zien er goed uit.
 3. Compact Powder. Dat van de H&M dat op de foto staat, is top. (De andere compact powders van H&M vind ik heel wat minder goed.) Het glanst een beetje, maar niet te fel. Je ziet het niet op je huid liggen en voor mij is de kleur perfect. Ik breng het poeder aan met een all over powder brush. De borstel zorgt voor de juiste hoeveelheid, niet te veel en niet te weinig.
 4. Blush. Ik gebruik op dit moment deze tweekleurige blush van Biocura. De lichte kleur zorgt voor wat glitter, de donkere kleur geeft wat kleur aan mijn gezicht. De blush breng ik aan bovenaan mijn jukbeenderen, met de contour brush van Hema.
 5. Oogpotlood. Mijn laatste aanwinst is de Scandal Eyes, ultra black van Rimmel. Het potlood is vettig, super zwart en heeft een dikke punt. Het is heel erg gemakkelijk aan te brengen. Het is ideaal als je houdt van een heel erg donker lijntje onder je oog,
 6. Mascara. Mijn huidige mascara is de Volume Million Lashes Noir Exces van L’Oréal. De mascara heeft een rubberen borsteltje, daardoor brengt hij heel erg makkelijk aan en heb je weinig of geen klontertjes in je wimpers. Hij is ook heel erg zwart en loopt niet snel uit als het regent of als je huilt. (En dat gebeurt wel regelmatig, want ik ben echt een bleitbakkes.)
 7. Lippotlood. Een huidskleurig lippotlood is de max. Ik heb nu dat van Mylène. Je ziet het niet, maar je lippen hebben toch die mooie afgelijnde vorm. Je kan het ook bij elke kleur lippenstift gebruiken die je hebt en bij lipgloss.
 8. Lippenstift. Tegenwoordig ben ik helemaal into lippenstift. Degene die ik het meest gebruik is een roodroze lippenstift die ook verzorgend is. Ik kocht hem ooit in een winkeltje in Bulgarije. Ik breng de lippenstift altijd aan met een penseeltje. Dan zit hij het mooist en blijft hij beter zitten.

picFrame (2)

IMG_20141214_200529

Voila, dat is mijn dagelijkse make-uproutine. Lijkt misschien veel werk, maar ik ben zeker op vijf minuten klaar. Wat draag jij van make-up?

Lekskes,

Ann-Sophie

7 comments

 1. ’s Morgens in de metro of trein zie ik soms het ontstaan van een opgemaakt gezicht.
  Nog steeds vind ik het vreemd om dit naast of tegenover mij te zien gebeuren.

  Alsof ik deelgenoot ben van iets persoonlijks en intiems.

  Tegelijkertijd kan ik ook genieten van een mooie vrouw met of zonder make up op.

  Vriendelijke groet,

  Like

 2. Wat leuk om zo te doen!! 🙂 en heel origineel!! Haha ik was eerst mijn gezicht met de spulletjes van Dr van der hoog , ik doe daarna Foundation van Essence op , daarna blush of powder op en mijn mascara en oogschaduw… En lipstift of lipgloss… Dat ligt er net aan…

  Liked by 1 persoon

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s