Give away: PJ Gin.

Gin, ik ben er altijd fan van geweest. Voor een goeie gin tonic mag je me letterlijk ’s nachts wakker maken. Echt, daarvoor spring ik met plezier uit mijn bed. Een tijdje geleden ontwikkelde een vriend van mij, PJ Frooninckx, zijn eigen gin tonic, PJ Gin. Sindsdien ben ik nog meer fan.

pj gin

Een beetje meer informatie.

PJ Gin is de nieuwste creatie van PJ Frooninckx, de bedenker van Obey Vodka en Frozen likeur. PJ Gin bestaat in twee varianten: de witte en de zwarte verpakking. In de witte fles zit de PJ Elderflower Gin. Deze gin is geïnfuseerd met het vruchtvlees van citroen en vlierbloesem. Hierdoor krijgt de gin een zoete, citrusachitge smaak met een bloemige vlierbloesem afdronk. In de neus krijgt men een lichte witte peper en floraal tintje. In lekentaal: hij ruikt en smaakt ongelooflijk lekker.

In de zwarte fles zit de PJ Dry Gin. Het is duidelijk een verrijkte jenever dankzij de jeneverbessen. Geen andere smaken, gewoon een dry gin zoals deze hoort te zijn. Het is een originele gin met enorm veel mogelijkheden, aan jullie om ze uit te proberen.

pj ginnn

En ik heb goed nieuws voor jullie, ik mag van elke gin een pakket weggeven. In een pakket zit een fles gin en twee glazen om je gin in te serveren.

Het enige dat je moet doen om kans te maken op een PJ Gin pakket is het volgende:

  1. Like de My name is blonde facebookpagina.
  2. Like de PJ Gin facebookpagina.
  3. Reageer & deel deze foto op facebook.

Zondag 14 december maak ik de winnaar bekend! Hey ho, let’s go, lieve lezers!

Lekskes,

Ann-Sophie

7 comments

  1. gin is écht een modeverschijnsel nu hé. Jammer dat het via de facebookpagina’s moet, ik zou zelf ook wel zo’n pakketje willen winnen. Ik hou wel van een glaasje jenever, en gin is daar erg aan verwant hé

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s