What’s in my bag?

Ik deed het al eens, jullie en blik gunnen in mijn handtas. Maar ik zag het op heel wat blogs nog eens voorbijkomen en ik wou nog wel eens meedoen.

En here we go.

image

Tas: Delvaux -Le Pin

IMG_0110.JPGIn de tas: kauwgum van Sportlife – Smashmint, oortjes van Samsung,  portefeuille van Delvaux, deodorant van Dove – Original, oorbellen van H&M, lippenbalsem van Blistex, naamkaartjes en balpen van het werk, nagelvijl, lederen handsschoenen van Zara, mondspray, Samsung S4 Mini, oplader van Samsung, zakdoekjes van Kleenex – Balsem.

Normaal zitten ook nog mijn sleutels in mijn tas, maar die waren even spoorloos.

Wat zit er allemaal in jou handtas? Sleep jij heel je hebben en houden mee? Heb je graag een grote tas? Of liever een kleine?

Lekskes,

Ann-Sophie

12 comments

  1. Leuk om zo stiekem in je tas te gluren! 😉 Naast wat jij zo beschrijft heb ik ook nog dit in mijn tas: waterfles, opvouwbare paraplu, auto, papieren, zonnebril, klein toilettasje (met haarspeldjes, paracetamol, mascara, tandenstokers, keelsnoepjes enz)

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s