Wie mooi wil zijn…

Ik ben verslaafd aan allerlei crèmekes en pottekes. Mijn vriendinnen vragen regelmatig wat ik allemaal op mij smeer en plak. Dus misschien ook wel leuk om met jullie te delen, lieve lezers. Een overzichtje van mijn absolute must-haves in de badkamer.

imageHet eerste product waar ik het over wil hebben is mijn Idéalia Pro van Vichy. Het is een soort van dagcrème die de huid hydrateert en donkere vlekjes egaliseert en verwijderd na langere tijd. Ik ben nog al een prutsemie, en als ik een klein pukkeltje of bobbeltje of muggenbeetje heb, kan ik daar niet afblijven en pruts ik daar aan. Met alle gevolgen van dien. Vlekskes en plekskes dus. En aan die plekskes en vlekskes erger ik mij dan ook weer, dus is Idéalia Pro mijn ideale oplossing. Ik smeer het goedje nu al een half jaar op mijn gezicht en het werkt. Heel wat vlekskes en plekskes zijn al verdwenen. Daarbij ruikt het product nog eens ongelooflijk lekker, zit het in een flesje met een pompje wat heel hygiënisch en gemakkelijk is en de crème smeert het kei goed open. Alleen maar goeds dus.

wpid-20141204_120442.jpg

Dan is er mijn nagelriemolie-pen van Mylène. Ik kocht ze vorig jaar op een Mylène-avond. Altijd gezellig trouwens, zo’n avond: wijn en koekskes, lachen en babbelen en ruiken, voelen en smeren. Een van die producten die de revue passeerden om te ruiken, voelen en smeren was die nagelriemolie-pen. Ik had dat nodig, en wel dringend. Ik ben er zo eentje van de valse nagels en met droge handen. Een beetje verzorging voor mijn nagelriemen is dus wel noodzakelijk. De pen is erg handig, niet vuil en vettig, ze hydrateert goed, het duurt echt maar 30 seconden om al mijn nagelriemen in te smeren en ook hier is de geur ontzettend goed. Een aanrader voor de beauties die geen uren tijd willen besteden aan hun manicure.wpid-20141204_120418.jpg

In september ben ik op vakantie geweest en kocht ik op de luchthaven parfum. Tax free, olé olé. Ik tikte Lola van Marc Jacobs op de kop. Eentje dat ik al lang wou. Omdat het parfum Lola heet, zoals mijn kat. En omdat het in een kei mooie fles met een geweldige stop zit. Staat schoon in de badkamer. En omdat de parfum kei lekker ruikt. Ik kocht hem en nu ben ik verkocht. Als ik hem op heb krijg ik gegarandeerd meerdere keren de opmerking dat ik lekker ruik. En geef toe, da’s altijd plezant om te horen.

wpid-20141204_120426.jpg

Verder is er nog de Go Blonder-spray van John Frida. Ik blogde hier al een keer over, over die Go Blonder lijn. Toen was ik content en nu nog altijd. Mijn haar is bruin van nature, maar t’is al een jaar of tien geleden dat iemand mijn natuurlijke haarkleur nog gezien heeft. Ik draag het blond. Omdat ik dat schoner vind. Maar dat is niet altijd gemakkelijk, dat bruine haar van mij in de juiste tint blond krijgen. Te wit, te geel, te ros of te bruin. De Go Blonder-spray is altijd mijn redder in nood. Een paar keer sprayen, het haar wassen en drogen en de kleur is pakken beter. En dan ben ik weer content.

wpid-20141204_120515.jpg

Ook de BB-cream van Garnier is een product dat ik elke dag gebruik en absoluut niet meer zou kunnen missen. Het is rap aangebracht, het hydrateert mijn droog velleke, ik zie er pakken beter uit als zonder make-up maar toch ook weer niet te geschminkt en het geeft wat kleur in de winter als ik spierwit zie. Ik heb al verschillende versies geprobeerd van dit product, de meer vloeibare of de nieuwe Blur, maar dit standaardtubeke is mijn favoriet. En wat ook mooi meegenomen is, is dat het absoluut niet duur is en je het in leke supermarkt kan kopen.

wpid-20141204_120632.jpg

De Elnett van L’oréal is eveneens onontbeerlijk in mijn badkamerkastje, zoals bij veel vrouwen. Een echte klassieker, maar ik ben er super content van. Always was and always will. Ik ben nu eenmaal niet gezegend met perfect vallend haar of haar dat de vier seizoenen met glans doorstaat. Elnett helpt zeker en vast om mijn pluimen in bedwang te houden, een coupe frisée te voorkomen of mijn opsteekkapsel in balans te houden. En die vertrouwde kapsalongeur maakt mij elke keer goed gezind.

wpid-20141204_120453.jpg

Als laatste is er lippenbalsem. Ik heb niet echt een vast merk of een topfavoriet. Ik heb gewoon een lippenbalsem nodig om droge lippen te bestrijden en te voorkomen. Zeker nu het buiten ijskoud is. Een smaakje of een licht kleurtje is mooi meegenomen, maar absoluut geen must. Op dit moment heb ik er eentje van Biocura in gebruik met kokossmaak. Doet me een beetje aan de zomer denken.

wpid-20141204_120526.jpg

Zo, dat zijn mijn beautyessentials. Welke producten uit jou badkamerkastje zou jij absoluut niet kunnen missen?

Lekskes,

Ann-Sophie

4 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s