Blue jeans.

Ik heb echt massa’s kleren. Basisstukken draag ik het meest, zoals een zwarte blazer, een wit hemd en een jeansbroek. Die dingen komen heel vaak terug, maar ik heb verschillende zwarte blazers, een tiental witte hemden en meer dan twintig blauwe jeansbroeken. En elke blazer of wit hemd of blauwe jeans doe ik veel aan. Hangt van mijn humeur af en van de andere kledingstukken die ik draag.

Maar een stuk steekt er bovenuit. Jeans draag ik sowieso het meest. Met stip op een. Overduidelijk. En het liefst van al blauwe jeans. Het is altijd goed. Het kan zowel casual als gekleed, in de week en in het weekend, op een feestje en op de werkvloer. Mijn laatste nieuwe blauwe jeans is een pareltje. Ik ben er zot van. Ik vind ze helemaal perfect. In de zomer kocht in bij H&M+ een boyfriend jeans. En die zit als gegoten. Ze is smal aan de enkels, wat een must is voor mij. Ik kan de broekspijpen oprollen, maar ik kan ze ook gewoon dragen. Ze heeft de ideale hoogte van taille, niet te hoog, niet te laag. Ze is een beetje afgebleekt en heeft kleine scheurtjes. Helemaal mijn ding dus. Ze rekt een beetje, maar niet te veel. En ze past gewoon mooi. Simpel. Het blauw van de jeans is ook perfect, niet te donker voor in de zomer en ook niet te licht voor in de winter.

Vanaf de eerste dag dat ik ze had, heb ik ze veel gedragen. Ik was verkocht. En ik ga ze nog veel dragen, dat is zeker. En jeans wordt eigenlijk altijd een beetje mooier als je ze langer draagt.
image

image

image

image

image

Welk kledingstuk draag jij heel vaak en waarom?

Lekskes,

Ann-Sophie

5 comments

 1. ik draag m’n slips het meest, maar dat had je wellicht niet bedoeld zeker?
  Ik heb ook wel een aantal jeans in m’n collectie. Draag ik ook graag. Is zo ongedwongen en makkelijk. Je mag er ook al ’s een vlek op hebben, valt meestal niet zo op.
  T-shirts draag ik ook graag.

  Like

 2. Ik draag eigenlijk nooit jeans, althans geen blauwe. Mijn favoriet winter zwarte broek met van alles er op en zomers wit zo simpel haha. Leuke teennagels heb je trouwens, variatie op french manicure?

  Like

 3. In de zomer is wit altijd mooi!
  Mijn teennagels waren een french manicure: naakte nagel met een blauw-groen randje. Niet zo mooi vond ik, en heb er dan maar een laagje over gelakt. NU ben ik wel blij met het resultaat!

  Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s