Sociale media.

wordcloudIedereen doet het. Iedereen is er aan verslaafd. Iedereen is er de godganse dag mee bezig. Ikzelf ook. ’s Ochtends als ik wakker word kijk ik op mijn gsm en moet ik snel even alle sociale mediakanalen checken om te zien wat ik gemist heb terwijl ik sliep. Facebook, Twitter, Instagram. En nog andere dingen. Ik vind het geweldig, echt. Sociale Media is eigenlijk zoals Story, of een ander roddelboekske. De Story volgt het doen en laten  van bekend Vlaanderen en de rest van de bekende wereld. Facebook en Instagram en Twitter doen dat ook, maar als extraatje kan ik ook het doen en laten volgen van de mensen die ik echt ken. Van die ene vriendin uit de lagere school, of van die jongen waar ik ooit mee gebadmintond heb, of van die knapperd op café waar je een paar leuke avonden mee beleefd hebt, of van je collega’s. Van iedereen dus.

Fantastisch. Geweldig. Subliem. Dat vind ik er van, en ik ben het nog lang niet beu. Ben jij fan van sociale media? Welke kanalen gebruik je allemaal en waarvoor? Om de curieuzeneus en riooljournalist in jou te voeden, lieve lezer, al mijn sociale media kanalen op een rijtje. Kan je mijn avonturen dag en nacht volgen en niet enkel hier!

Facebook.

My name is blonde

facebook

 

Twitter.

@AnnSophieH

TwitterInstagram.

@mynameisblonde

Instagram

Lekskes,

Ann-Sophie

5 comments

  1. ik ben er helemaal niet in geïnteresseerd.
    Vrouwlief en ik hebben pas sinds kort een gezamenlijke FB-pagina, maar die dient eigenlijk meer om te kijken naar wat anderen allemaal publiceren dan voor eigen publicaties.
    Aan het bloggen ben ik wél verslaafd, ik word er zelfs bijna depri van dat ik de blogs die ik volg niet allemaal maar kan lezen als ik het enkele dagen te druk had…pfffffffffffff

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s