Wishlist: hij komt, hij komt…

Binnen een dikke week is het zover. Dan is’t Sinterklaas. Ik ben al lang geen kind meer en hoe de vork precies aan de steel zit met die oude man en zijn pieten weet ik al jaren, maar toch komt hij nog elk jaar langs bij mij. Ik vond het altijd geweldig vroeger om die brief te schrijven voor de Sint. Met mijn mooiste stiften en potloden kleurde en schreef ik. Een gedichtje, een rijmpje of een hele roman, uiteraard vergezeld van een pracht van een tekening en een gigantisch blad waarop kleefde wat ik abso-f¨cking-lutely wou hebben. Het stomste, duurste en meest zinloze speelgoed op kop. De voorpret was minstens zo goed als dat geweldige moment dat ineens alle leuks en lekkers echt in de living stond.

Dat verrassingselement is verdwenen in de loop der jaren, maar nadenken over wat ik wil, hoort er nog steeds bij. Eigenlijk doe ik dat elke dag, ook als het helemaal geen Sinterklaas of wat dan ook is. Ik kan het hele jaar door dagelijks een hele lijst geven van allerlei leuks en lekkers dat ik echtechtecht wil hebben, oeps. Maar dus bij deze: Sinterklaas,ik ben echt braaf geweest dit jaar!

wishlist liggen (2)

Van links naar rechts, van boven naar onder:
Luxe haarverzorgingsset: Net-a-porter – Hoed: Massimo Dutti – Handschoenen: Eska Luxury – Lippenstift: MAC Smoked Purple – Ketting: Üterque – iPad case: Marc Jacobs – Laarsjes: H&M – Parfum: Etro Jacquard – Sneakers: Nike – Sleutelhanger: Marc Jacobs – Rok: H&M+

En wat staat er op jou verlanglijstje?

Lekskes,

Ann-Sophie

5 comments

  1. Ik heb altijd wel iets op mijn lijstje staan voor als er mij iets gevraagd wordt. Zolang ik thuis woonde, kwam de sint langs. Toen ik ben vertrokken, vond hij mijn schoorsteen niet meer, denk ik… Ach. Het is zo’n magische periode.

    Like

  2. mijn verjaardag valt nét na de hoogdag van de Sint, cadeautjes krijgen voor beide zit dus in elkaar verweven… 😉
    Maar hoe ouder ik word, hoe minder ik op m’n verlanglijstje staan heb. Ik ben vlug content. Heb ook alles waar m’n hartje naar verlangt. Maar toch kunnen ze me altijd nog een plezier doen met een bon voor een etentje, of een ticket voor een concert van één van de vele artiesten of bands die ik graag hoor.

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s