Secret Santa 2014.

Vorig jaar maakte ik kennis met Tess en met haar project Secret Santa. Toen was het de bedoeling dat je een cadeautje kocht voor een andere blogger, van ongeveer 5 euro. Ik vond het erg leuk. Zowel leuk om een cadeautje te krijgen als om eentje uit te zoeken voor iemand anders. Dit jaar is er weer een Secret Santa-project, maar net een tikkeltje anders. Geen cadeautjes dit jaar, maar back to basic, kerstwensen sturen naar de andere bloggers. Lekker old school via de post.

Ik schreef me in elk geval al in, en kon het niet laten om toch al even op Pinterest op zoek te gaan naar leuke wensen en kaarten. Massa’s ideeën heb ik al. En niet alleen voor Secret Santa, ook voor thuis en voor vrienden en familie. Ik licht alvast een tipje van de sluier op…

PhotoWindow_20141116212815

Fan van kerstkaarten en -wensen? En doe je mee?

Lekskes,

Ann-Sophie

6 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s