The Anso Diaries: oktober.

Oktober is alweer voorbij. T’is al november. Een schone eerste november, dat wel. Zonnig en warm da’s altijd plezant. Maar toch. De tijd vliegt, Echt. Byebye oktober. Maar het was een plezante maand. Echt. En wel daarom:

* Logeren in een viersterrenhotel. Luxe is fijn. Een kingsizebed voor mij alleen, een feest om in te slapen. Ook het ontbijt was de max. Gerookte zalm, verse eitjes, fruit, kaas, verse taartjes en koeken. Njammie. De rest van het eten was ook goed, echt. De bourgondiër in mij had in elk geval niet te klagen. Maar vooral de badkamer was top. Echt topper dan top zelfs. Ik had een megabad, zo eentje voor twee personen en met bubbels. En er waren staaltjes in overvloed. Leukleuk.

IMG_0072 IMG_0075 IMG_0073 IMG_0070 IMG_0068 IMG_0063IMG_0064

* Wolvenspel. Of beter bekend als de Weerwolven van Wakkerdam. Topspel. Echt. Leidt tot verhitte discussies, valse beschuldigingen en pokerfaces. Zeker in combinatie met alcohol.

IMG_0085 IMG_0084-0

* Pelskes en bontjes mogen eindelijk uit de kast gehaald worden.

image

image

* Prachtige, zonnige en warme herfstdagen.

image

image

* Kei schone en super romantische zonsondergangen. Ik heb er van genoten, echt.

image

image

image

* Eindelijk een leren broek in mijn kleerkast. Blij, blij en nog eens blij.

image

image

* Buiten eten op het terras in het zonneke in oktober. Geweldig.

image

* Netflix.

image

image

* Ik heb een nieuw kapsel. Of toch een nieuw kleurtje in elk geval. En t’is schoon. Ik vind het en de rest van de wereld ook. Echt schoon dus. En ik heb het dan ook nog eens voor de eerste keer zelf gedaan. De mama dan toch. Niet echt zelfzelf, maar ook niet de kapper. De making off leverde prachtige plaatjes op.

image

* Bij slecht weer hoort warme chocomelk. En een koekske.

image

 * Nieuwe schoenen. Fred Astaire is the best. Echt. Of toch zijn schoenen.

IMG_0079

 En wat was er bij jou leuk, of minder leuk, in oktober? Welke momenten heb jij op de gevoelige plaat vastgelegd?

Lekskes,

Ann-Sophie

 

 

 

 

 

 

 

 

12 comments

 1. Ik ben superbenieuwd naar je nieuwe haarkleur! En de schoenen zijn zalig, het is zo’n paar dat ik ook direct zou aanschaffen. Geniet ervan! 🙂

  Like

 2. ik heb even moeten spieken om te kijken of ik de voorbij maand iets gemist had. Maar je blijkt dan toch niet geblogd te hebben over een overnachting ergens. Terwijl je daar nu foto’s van hebt… 😛
  Waar en wanneer is me dus nog een raadsel.

  En ja, dat weertje…prachtige dagen gehad hé! Heel wat anders dan die kille, natte dag van vandaag…

  Het spel is me ook niet bekend. Als we een spel spelen is het nogal dikwijls kaarten.

  En een leren broek, zie ik mezelf nog niet gauw kopen… 😉

  Groetjes!

  Like

 3. Oh, weerwolven speel ik supergraag! Al blijf ik de Nederlandstalige versie raar vinden, aangezien ik het spel leerde kennen op vakantie in Frankrijk. Ik speelde het dus jaren elke zomer in het Frans vooraleer ik het in het Nederlands leerde kennen. In mijn hoofd is het dus nog steeds Loups Garous met la sorcière, la petite fille… 🙂

  Like

 4. Hehe, Frans maakt het inderdaad mooier klinken he.
  En die theorieën, dat werd dan soms met handen en voeten uitgelegd, al hielden we het eigenlijk sowieso vrij kort, ook de Franstaligen.

  Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s