Three is a trend: collars for a queen.

Tijdens heel wat shows tijdens verschillende modeweken in verschillende steden en op verschillende catwalken, zag ik de prachtigste juwelen verschijnen. Kettingen van kristallen parels in de felste kleuren. Kettingen voor koninginnen en gravinnen. Voor hetoginnen en prinsessen. Prachtig. Zelf ben ik absoluut tuk op accessoires. Ik vind ze geweldig. Ook ben ik niet vies van een beetje blingbling. Helemaal niet zelfs. Goud, zilver, brons, koper, gekleurde stenen en studs allerhande. Ik heb ze in alle soorten, maten, en letterlijk gewichten. Ik zag me dus al direct door het leven gaan met zo’n statement piece rond mijn nek. Ik zag me al paraderen met veel blingbling rond mijn nek. Ik zag het gewoon direct helemaal zitten. Een trend naar mijn hart. En, overdaad schaadt niet altijd.

Mijn favorieten op de catwalk.

embedded_Dolce___Gabbana_fall_2014_necklace Dolce & Gabbanaembedded_Givenchy_fall_2014_necklace

Givenchyembedded_Oscar_de_la_Renta_fall_2014_necklace

Oscar de la Renta

Mijn favorieten in een meer budgetvriendelijke categorie.
Want de pareltjes (letterlijk en figuurlijk) hierboven zijn helaas niet te betalen. Aangezien mijn rijke prins op het witte paard nog niet in zicht is en ik deze week geen winnend lottobiljet had, ging ik dus op zoek naar alternatieven. Naar goede gewoonte. En die vond ik met hopen. Ook dit is naar goede gewoonte. Nu nog kiezen, en da’s, ookal naar goede gewoonte, verdomme moeilijk. Halleluja. Alhoewel, overdaad schaadt niet altijd.

zara 3
hm ketting
uterque
New look

zara 2 new look2zara kettingVan boven naar onder:
Zara -H&M – Üterque – New Look – Zara – New Look – Zara.

Ben jij fan van (een beetje) blingbling in je garderobe? Ga jij met het nodige goud en zilver rond je nek door het leven, of heb je het meer voor het sobere? Ga jij voor dure unieke stukken, of shop je in de ketens voor af en toe eens te kunnen wisselen?

Lekskes,

Ann-Sophie

2 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s