Watch me.

Sinds twee weken zijn we beste vriendinnen. Dag in dat uit hangt zij aan mijn arm. Te blinken. Sinds twee weken zijn we onafscheidelijk. Ik ben namelijk helemaal gek, hoteldebotel, smoorverliefd en weetikveelwatnogallemaal op mijn nieuwste horloge. Ik was al een tijdje op zoek naar de perfecte wijzerplaat die mijn pols mocht sieren. Ik vond er veel mooi. Maar niet wauw. Ik wou blingbling, maar niet te veel. Ik wou sober, maar toch opvallend. Ik wou klassiek, maar toch modern. De gulden middenweg tussen allerlei uitersten dus. Ik schuimde menig winkel af, maar vond nooit echt wat ik zocht. Tot twee weken geleden.

Mijn oog viel op een rosé goud horloge van Guess. Blingbling dus, maar niet te. De Guess U0103G2 did the trick. De wijzerplaat bevat geen cijfers, enkel wijzers en twee steentjes. Simpel door de eenvoud, opvallend door de kleur. Het is een unisex horloge, dus geschikt voor mannen en vrouwen. Het brede bandje bestaat uit schakels die afwisselend mat en blinkend zijn. Sober, maar toch opvallend. Het is een klassiek model, zonder al te veel wijzertjes en radartjes en absoluut niet digitaal. Klassiek, maar toch modern. Ik heb hem dus gevonden, my holy grail, de gulden middenweg tussen allerlei uitersten.

IMG_0031.JPG

IMG_0032.JPG

IMG_0029.JPG

IMG_0030.JPGAndere pareltjes vind je op de website van Guess.

Lekskes,

Ann-Sophie

6 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s