Lololola.

image4 oktober, werelddierendag. De dag dat dieren extra in de watten gelegd worden. Ik heb er thuis ook eentje rondlopen, een dier. Een kat. Lola heet het beestje. Ze is zwart. Zwarte Lola dus. Met een rosse schijn. Sexy dus. En ze is klein. Ze trippelt rond op korte pootjes en ze heeft een knikske in hare staart. Een echt meisje. Zwarte Lola van de stripteasebar. Het liedje is op haar lijf geschreven. Ze is ook mooi. Allรฉ, ik vind dat toch. Maar misschien geldt hier toch ook het volgende principe: eigen dier, schoon dier. Ofzoiets. Schoon dus. En schattig. En lief. Ze ronkt veel. En ze miauwt tof. Hele gesprekken kan je er mee voeren. Zij miauwt, ik miauw terug. Enzovoort. Tot iemand het beu is. Ze ligt graag op bed. Of op de tafel. Of op een tuinstoel. Of gewoon op de grond voor de deur. Staarspelletjes vindt ze geweldig. Ik kijk. Zij kijkt. Enzovoort. Ook weer tot iemand het beu is. Knuffelen vindt ze fantastisch, toch zeker voor de volle vijf minuten. En ze brengt bijna dagelijks een cadeautje. Of twee, drie.

Ik vind het een geweldige kat, Lola. En ik zou ze verdomme hard missen moest ze er niet meer zijn. Vandaag krijgt ze dus extra knuffels, snoepekes en een potje melk. Miauw.

imagewpid-img_20141005_214831.jpg

imageEn heb jij een huisdier? Kat? Hond? Of iets anders? Iets extra gedaan voor je dier vandaag?

Lekskes,

Ann-Sophie

11 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s