Vaycay.

Ik ben even weggeweest. Een tripje gemaakt. En het was plezant. Heel plezant. Een verslag. In letters en cijfers.

☀ 1 groot cruiseschip ☀ 5 dagen ☀ 2 vliegtuigen ☀ 1 eiland ☀ 2200 medepassagiers ☀ 512 keer paspoort tonen ☀46 gin tonics ☀ 0 keer zeeziek ☀ 4 vrouwen op een kleine kamer ☀ 1 keer tot aan je knieën in de modder staan ☀ 4 steden ☀ 1 keer zwemmen in de zee terwijl het regent dat het giet ☀ 28 Bellini’s ☀ 2 keer dansen met de ober tijdens het diner  ☀ 4 nachten  ☀  1 nieuw horloge van Guess  ☀  45986 hilarische momenten  ☀ 5 keer room service op een nacht ☀ 475 keer verloren lopen ☀ 3 keer schuilen voor de regen op het strand ☀ 56 goeie feestjes ☀ 11 deks ☀ 101 nieuwe mensen leren kennen ☀ 5 gangen bij het diner ☀ 3 landen ☀ 15 euro per stuk voor de beste cocktails ooit, op Ibiza ☀ 4 spannende taxiritten ☀ 3421 dingen bijgeleerd ☀ 9 foto’s (oeps, kan vele beter) ☀ 32 keer stress in verband met kajuiten, kaarten en Visa’s ☀ 2 paar nieuwe schoenen ☀  4238, mijn kajuitnummer ☀  879 servetten gingen de hoogte in tijdens de dansjes bij het diner ☀  3 verschillende beachclubs ☀ 4 nachtelijke wandelingen op het dek ☀ 20, de beschermende factor van mijn zonne-olie ☀ 4 soorten eieren bij het ontbijt ☀ 36 verschillende cocktails proeven ☀ 1 storm op zee ☀ 2 uur luieren in de jacuzzi ☀ 5 keer per dag van outfit wisselen ☀ 23 keer de deks op en af lopen om iemand te vinden ☀ 3 luiermomenten aan het zwembad ☀ 14569852 denken dat ik terug wil ☀

image

Lekskes,

Ann-Sophie

6 comments

    • Was een reis met het werk. Het was super tof, door de groep en de collega’s en de hilarische momenten. Maar eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik privé niet snel zo’n reis opnieuw zal maken. Nooit zelfs denk ik, zelfs niet als ik 60-plussen ben. 😉

      Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s