Weekend Blog Awards.

Het is weer tijd voor de Weekend Blog Awards. Hoera. Hoezee. Feest. De hoogmis van de Belgische blog. De voorbije jaren ontdekte ik pareltjes tussen de genomineerden. In elke categorie zat er toch wel minstens eentje of twee, drie, vier dat ik nog niet kende en abso-fucking-lutely de moeite is om te lezen. En te blijven lezen. Te volgen dus. Lid te worden van zijn of haar blogfamilie.

weekend_blog_awardIk vind het een fantastisch initiatief. Echt. En twee jaar geleden en vorig jaar zei ik: ik wil dat ook verdomme. Maar ik was te laat. Een paar dagen of weken. Want ze waren al genomineerd, de beste Belgische blogs. Dat ging me niet meer gebeuren, dat te laat zijn. De website van Weekend.Knack.be werd nauwlettend in het oog gehouden. Dagelijks gecheckt eigenlijk. Meermaals zelfs. En op een dag was het zover. Tromgeroffel. Ze waren er weer, de Weekend Blog Awards. Ik was blij. En vrolijk. En euforisch. En enthousiast. En vooral vastberaden om een plekske te veroveren in de lijst van de genomineerden. Reclame werd, en wordt, gemaakt. Mensen worden gemobiliseerd.

Ik vind het wel spannend eigenlijk. Nog een dikke halve week de tijd om genomineerd te worden. Ik word er nerveus van. Ik begin al stilaan op het puntje van mijn stoel op en neer te wippen, met mijn nagels op het tafelblad te klikken en duuzend keer naar de kalender te kijken. Ik word er gek van. En mijn medemens ook. Die worden even bloednerveus als ik. Niet van die awards, maar van mij, de zenuwpees met de zenuwachtige trekjes. Help. Halleluja.

Ik heb mijn favoriete blogs alvast genomineerd. En dan bedoel ik dus echt niet enkel en alleen mijn blog. Echt niet. Maar toch, lieve lezer, zou het tof zijn moest ge ondergetekende nomineren. Als ge wilt natuurlijk. Het mag. Graag zelfs. Gewoon heel even hier klikken, wat gegevens invullen en t’is gebeurd. 😉

Lekskes,

Ann-Sophie

4 comments

 1. ik ben niet zo gek op dergelijke dingen, er zijn zovele mooie blogs. Een blog krijgt zo al een meerwaarde door de reacties die er op gegeven worden. Dàt vind ik veel meer voldoening geven dan zo’n award

  Like

  • Dat de reacties een meerwaarde zijn, ben ik het helemaal mee eens. Maar ik vind die awards toch leuk, als je geselecteerd bent is het ook een leuke gelegenheid om andere bloggers te ontmoeten. Je leert zo ook allerlei blogs kennen.

   Ik blog niet enkel voor zulke dingen, ik doe het nog steeds voor mezelf. De reacties maken het inderdaad erg leuk. Zo’n award zie ik gewoon als leuk extraatje.

   Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s