Fall favourites.

Gisteren zei ik het al, de herfst brengt massa’s leuke dingen met zich mee. En de nieuwe collecties zijn daar een deel van. Online speurde ik al menig webwinkel af. En ik heb massa’s favorieten. Echt massa’s. Ik hou van zwart. In alle kleuren, tinten, vormen, maten en materialen. Ik val er vaak op terug. Het is stijlvol, past altijd, ik zie mezelf er graag mee. Het is stoer en sexy en dat het afslankt is ook mooi meegenomen. Zwart voor the win dus. Je ziet het ook aan mijn fall favourites!

zwart

Van boven naar beneden, van links naar rechts:
– lange blouse: MAT- oorbellen: Zara – bikerboots: Jilsen – handtas: Zara – leren legging: H&M+ – Jas: DNY – jurk: Studio – Poncho: Zhenzi – muts: H&M – enkellaarzen: Zara –

Lekskes,

Ann-Sophie

 

8 comments

  1. Daarin verschillen we duidelijk. Ik draag amper zwart, koop altijd kleurige kledij. Ik heb zelfs nog nooit een zwarte of bruine winterjas gehad. Die van afgelopen winter is feloranje 🙂

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s