Vriendenboekje.

Op de radio, tijdens een van mijn vele zapmomenten, hoorde ik onze Eva Daelemans iets zeggen over vrienden en een vriendenboekje. Eva zoekt vrienden en je kan haar vriend worden door haar vriendenboekje in te vullen en als je dan heel veel geluk hebt belt ze je op en kan je haar vriend worden.
Ik vond het wel leuk, dat hele gedoe. Niet dat ik direct een super aandrang voel om een van Eva’s vrienden te worden. Ik geloof nog altijd dat je toevallig vriendschap sluit met iemand. Je ontmoet elkaar. Je praat. Je praat nog meer. Je lacht. Er is een klik en je besluit samen dingen te doen. Zotte dingen, rare dingen, serieuze dingen, meisjesdingen, feestdingen, vakantiedingen, roddeldingen, eetdingen, alcoholdingen, schoolgingen, kantoordingen, enzoverder enzovoort. Soms zelfs slaapkamerdingen, maar dat ter zijde. En dan ben je dus vrienden. Of vrienden met net dat tikkeltje meer, maar ook dat ter zijde. Wat ik dus wil zeggen: geforceerde vriendschappen, ik geloof er niet in.

Wat ik wel leuk vond was het idee rond het vriendenboekje. Ik ben er altijd fan van geweest, van vriendenboekjes. Ik vond het geweldig om ze in te vullen, maar nog toffer om te lezen! Je kwam al eens het een en het ander te weten over klasgenoten en schoolgebouwen dat op de speelplaats tijdens een potje tikkertje of een spelletje hinkelen niet besproken werd. Ik heb er verschillende versleten, vriendenboekjes. Nostalgiemomentje dus.

Op’t internet ging ik op zoek naar het vriendenboekje van Eva. Zonder echt een vriend te willen worden kon ik niet veel doen. Helaas. Gelukkig kent Google heel wat andere vriendenboekjes voor volwassenen, want My Litttle Pony en Winnieh The Pooh ben ik toch wel echt ontgroeid. Met een versie zonder pony’s en beren ging ik dan maar aan de slag!

Et voilà!

IMG_0006.JPG

IMG_0007.JPG

(Wie wil, ik kan de templates mailen!)

Lekskes,

Ann-Sophie

12 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s