Er is er eentje jarig.

Drie jaar is hij nu. Exact drie jaar geleden werd hij geboren. Ik was nerveus. En angstig. Ik had schrik om allerlei en vanalles en nog wat mis te doen. Maar ik was ook trots. Fier op mijn kindje. Mijn babytje. Mijn eigen stukje vlees en bloed hier op het web. En vandaag ben ik nog steeds een beetje nerveus en angstig. Ik heb nog altijd een beetje schrik om vanalles en nog wat en allerlei mis te doen. En ik ben nog steeds trots. Op mijn kindje. Mijn kleutertje ondertussen. Mijn eigen stukje vlees en bloed op het web. Maar ik vind het vooral nog altijd heel plezant. En geweldig tof. Ik ben nog altijd gepassioneerd door heel mijn hebben en houden wereldkundig te maken. My blonde way of life.

En daar wordt op geklonken vandaag. Mezelf trakteer ik op een paar glazen schuimwijn en champagne. (Echt, want ik heb straks een feestje. Hoera.) Jullie, liefste lezers, trakteer ik op lijstjes. Drie jaar vraagt om drie keer een top drie. Ahja. Cheers to that! En veel leesplezier.

Mijn drie favoriete stukken.

 • Ik ben een meisje…
  Gewoon omdat ik nog altijd fan ben van het liedje. En omdat ik echt een meisje ben. Ik werk in een mannenwereld, dus dat is elke dag echt duidelijk. En I love it.
 • ’t Is feest.
  Feestjes zijn altijd leuk. Zeker feestjes van anderen. Ik schreef dit artikel speciaal voor mijn oma. Ik heb eht haar ook laten lezen. Niet op internet. Want 80 en internet gaan niet echt samen. Ik heb alles afgeprint voor haar en in een map gestopt. Ze was ontroerd. En ook wel trots. Ik moet trouwens dringend nog eens printen!
 • Big girl in a skinny World.
  Ik ben trots op mezelf. En ik heb zelfvertrouwen. En voila.

De drie populairste blogs.

 • Biocura: the magic of beauty.
  Reviews zijn blijkbaar heel populair. Schmink van den Aldi blijkbaar nog populairder.
 • Blokkerdeblok.
  Studenten die blokken doen graag allerlei andere dingen dan blokken. Daar gaat het artikel over en de uitstekende statistieken bewijzen dat ook nog eens. In blokperiodes heeft dit artikel trouwens altijd een piek.
 • Holiday Celebrate.
  Op vakantie gaan is plezant. Er over lezen blijkbaar ook.

Mijn drie leukste bloggerelateerde momenten.

 • Paprika: Lien on tour. Deel 1. Deel 2. En deel 3.
  Geselecteerd worden om mijn mening over plus size fashion te geven in een team en naar het persevent van een collectie gaan. Fantastisch. Ik was kei blij en mega trots. En het was allemaal super spannend en kei leuk. Meer van dat graag.
 • Goe gebakken.
  Ik bakte cupcakes. Af en toe. Ik kocht uiteraard direct alles om de mooiste exemplaren te maken. Ik postte er ook een blogje over. En de enige echte Roger Van Damme stuurde me een berichtje op Facebook. Hij vond ze mooi mijn cupcakes. Ik was door het dolle heen. Echt. Ik belde zelfs speciaal mijn mama op haar werk om het te vertellen.
 • Sperma.
  Ik las ooit eens een artikel over een spermabank en het clonen van de bekende der aarde. Lucratieve business zo bleek. Ik vond het maar niets. Of wat raar. Mijn bedenkingen hierover waren grappig genoeg om tot blog van de week verkozen te worden op Blogtrommel. Hoera.

En natuurlijk:

d754067b6aba81098fb657cc4969ff02

Drie lekskes,

Ann-Sophie

6 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s