Sunshine blogger award: fashionfacts.

Een paar dagen geleden nomineerde Heleen van gelukkig mezelf zijn me voor de Sunshine Blogger Award. Ik was een van de gelukkigen omdat ze blij wordt van mijn stukjes. Leuk. Plezant. Fijn. Zoiets is altijd leuk om te lezen. Zelf ken ik de blog van Heleen nog niet zo lang. Ik stootte er viavia op. Ze had denk ik gereageerd op een blog die ik al een tijdje volg. En dan doorgeklikt. Beginnen lezen. En ik was fan.

Ze schrijft over vanalles en nog wat. Nu eens vrolijk, dan serieus; maar altijd even vlot. Leuk. Plezant. Fijn dus om en complimentje te krijgen van een madame die zelf de pannen van het dak schrijft.

awardAan de award zijn eigenlijk een paar regels verbonden. Ik moet het logo tonen, degene die mij genomineerd heeft bedanken en een beetje de hemel in prijzen, zeven feiten of wist-je-datjes over mezelf vertellen en anderen nomineren en verwittigen. Ik lap de regels een beetje aan mijn laars. Want zo ben ik wel. Dat logo en die lofbetuiging zijn niet echt een probleem. Check en dubbelcheck dus. Die zeven feiten zijn ook een feit. Wel de fashioneditie, omdat ik hier eigenlijk al veel langer iets mee wou doen en omdat mijn kamer opruimen, jawel, hier ben ik weer, een echte eye opener was op dat gebied. Die nominaties laat ik aan me voorbij gaan. Wie wil doet de tag maar, met gewone feiten of fashionfacts, als je dat idee wel leuk vindt. Ik vind veel blogs in veel verschillende genres leuk om nog meer verschillende redenen. Vijftien mensen kiezen vind ik moeilijk. Er een paar kiezen zo mogelijk nog moeilijker. Dus ik doe het maar niet. Simpel.

Terug naar de feiten. Of weetjes. Of wist-je-datjes. Of facts. Een tijdje geleden ruimde ik mijn kamer dus op. En ik merkte toch wel het een en ander op in die kleerkast van mij. Maar echt. Over bepaalde dingen was ik toch wel wat verbaasd.

  • Ik heb 25 blauwe jeansbroeken. Van donkerblauw naar lichtblauw. Klassiek of met scheuren. Lage taille en hoge taille. Skinnyjeans of boyfriend model. Stretch of helemaal geen rek te bespeuren. Jeans in verschillende soorten en maten, maar wel allemaal blauw. Misschien is dat toch wel een beetje veel.
  • Zo goed als al mijn ballerina’s zien er hetzelfde uit. Gewoon in een andere kleur. Het staandaardmodel van H&M van € 9,95 zijn echt de beste ballerina’s ooit. Net pantoffels. En als ze versleten zijn, gooi ik ze gewoon weg en koop ik ze weer opnieuw. En opnieuw. En opnieuw. En nog eens opnieuw.
  • Zwart en wit zijn mijn favoriete kleuren. Ze overheersen mijn kleerkast. Ik heb veel zwarte stuks en veel witte stuks, en dan ook nog een tiental stukken die zwartwit zijn. Monochrome for the win.
  • Ik vind rood een hele mooie kleur. Echt waar. Maar toch heb ik maar een rode blouse. Eentje. Terwijl alle andere, soms echt onmogelijke kleuren, in een veelvoud aanwezig zijn. Ik ga duidelijk op jacht naar iets roods. Want mooi, en blijkbaar ook sexy. Shoplist uitgebreid: check.
  • Ik heb hoge hakken altijd mooi gevonden. Enkel hoge hakken. En met hoog bedoel ik minstens 9 cm. Alle andere hakken vind ik niet mooi. Bij mij is het dus hoog of plat. Iets er tussenin, iets dat een beetje goed loopt dus, is niet te bespeuren in mijn schoenenkast.
  • Wit ondergoed is echt niet mijn ding. Je vindt amper of niet in mijn kast vinden. Veel te braaf en absoluut niet sexy. En gewoon niet mooi. Een witte beha kan er nog net mee door, maar witte slips. Nee danku.
  • Ik vind kousen vreselijk. Ik kan het gevoel dat je je tenen niet helemaal vrij kan bewegen vreselijk. Zelfs in sportschoenen of in laarzen hou ik er niet van. Enkel als het ijzig koud is en er liggen pakken sneeuw op de stoep, zal ik kousen aantrekken. Ik heb er dan ook bijna geen. Zelfs geen panty’s of broekkousen of kousenbroeken of weetikveelhoediejuistgenoemdworden, geef mij maar leggings. Zelfde materiaal, gewoon zonder voetjes. Blote tenen for the win.

PicsArt_1408890550942[1]

En jij? Kende je deze tag of nominatie al? Zelf al gedaan of van plan om er nu vollenbak mee aan de slag te gaan? Vallen er in jou kleerkast ook allerlei dingen op? Overdadige hoeveelheden? Ontbrekende stukken? Ik ben benieuwd en hoor het graag!

Lekskes,

Ann-Sophie

6 comments

  1. Dat van die H&M-ballerina’s is zeer herkenbaar, op dit moment heb ik ze in 5 kleuren. En dat van die hakken? Het is net alsof je over mij schrijft. Voor mijn stage zijn hakken echter niet zo handig, dus kijk ik al met veel verdriet naar mijn geliefde enkellaarsjes met 11 cm hoge hak die ik 6 maanden aan de kant moet laten staan…

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s