Tinderrrr.

 Ik heb het al een tijdje, een jaar en half ongeveer. Mijn kennismaking met de app was via collega’s. Anderhalf jaar geleden werkte ik in een hip Antwerps salesbedrijf waar het merendeel van mijn collega’s mannen waren. Vrijgezelle mannen. Mannen die dag in dag uit op zoek waren naar de liefde van hun leven. Naar Miss Right. Of naar Miss Right Now. Of soms zelfs naar Miss Voor Heel Even. Overal zochten ze en flirtten ze erop los en dagelijks werd er verteld over avontuurtjes, blauwtjes lopen en al dan niet geslaagde dates. Tijdens een van die middagen leuteren over lief, leed en goesting kwam een van de mannen af met de ontdekking van de eeuw. Een app. Tinder heette het ding. Je moest inloggen via Facebook, een paar foto’s uploaden, instellen of je op mannen of vrouwen valt en de pret kan beginnen. Plaatje voor plaatje komt voorbij, en jij kiest of je deze persoon leuk vindt of niet leuk vindt. Allé, leuk is niet juist. Knap, lekker, hot en miauwkes dekt de lading beter. Als je hot stuff gespot hebt, geef je een hartje. Staat de persoon op de foto je niet aan, geef je een kruisje. Als je elkaar een hartje geeft heb je een match en kan het praten beginnen. Plezant. Leuk. Gemakkelijk. Tof. Plezier verzekerd. Ik was wel fan van het concept, en voila, ook op mijn gsm werd de app geïnstalleerd.

 Vanaf toen ging ik aan het Tinderen, en ik ben eigenlijk nooit meer gestopt. Ik vind het geweldig. Tof. Leuk. Spannend. Sexy. Grappig. Verslavend. Egostrelend. En soms toch ook wel een beetje opwindend. En geil. Het is niet dat ik dagen aan een stuk non-stop zit te Tinderen, of dat ik de ene date na de andere heb. Maar het is dus, met momenten, leuk. Het streelt je ego. Als je even een dipje hebt, doet een kwartiertje Tinderen wonderen. Merken dat je nog goed in de markt ligt en dat een hele hoop leden van het andere geslacht je knap, lekker, hot of miauwkes vinden is gewoon leuk. Heel leuk. Ultra leuk. Fantastisch eigenlijk. Een instant feel good moment en een egoboost.

Heel wat mannen zijn gewoon leuk om naar te kijken. Wel knap maar niet zoveel inhoud. Of lekker maar hij woont aan de andere kant van de wereld. Of hot maar schrijven zonder spelfouten is onmogelijk. Of miauwkes maar helemaal niet tof. Even chatten en wegklikken. Simpel as that. Maar opeens zit er toch een man, jongen of jongeman tussen die knap, lekker, hot en miauwkes is en ook nog inhoud heeft, niet te ver af woont, schrijft zonder spelfouten en super tof is. Hij is leuk. Mooi. Slim. Lief. Vriendelijk. Knap. Attent. Perfect eigenlijk. Eerst werd er getinderd. Dan gefacebookt. En nu ook gesmst. Ik heb een serieuze crush op mijn Tindervlam. Zo veel is duidelijk. En misschien vind ik hem stiekem zelfs echt een beetje leuk. Leukleuk dan. Maar dan komt de grote vraag. De hamvraag. Daten of niet? Ik weet het niet. Echt niet. Langs een kant wil ik heel graag ja zeggen. Want je weet nooit dat net hij het dekseltje is dat op mijn potteke past. Mijn one and only. Mijn match made in heaven. Maar langs de andere kant vind ik het ook leuk zoals het nu is, de aandact en de leuke berichtjes, en wil ik niet dat dat veranderd. Handen in het haar. Duuuuuzend dilemma’s.

En moest het klikken, en moest hij mijn match made in heaven zijn, wat zeg je dan tegen de rest van de wereld?

Lekskes,

Ann-Sophie

6 comments

 1. De rest van de wereld hou je gewoon als vriendje, voor de afleiding.
  Om met één man de rest van je leven gelukkig te zijn zonder anderen lijkt mij een onmogelijke klus. Ik kan het niet.
  Je hebt wel veel geduld! Ik had allang gedate. Maar aan tinderen ben ik nog niet toe.

  Like

  • Gedate ondertussen. Was niet top. En ik heb THE one toch ook nog niet gevonden. Ik vind er een aantal wel een beetje leuk. Ik weet eerlijk gezegd ook niet of ik daarin geloof. Of ik dat zou kunnen. Tot nu toe niet in elk geval…

   Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s