Three is a trend: dierenprint.

Weersgewijs is de herfst in het land. Kledingsgewijs ook. De rekken van de winkels hangen vol met de nieuwe collectie. De hoogste tijd dus om de trends van komend seizoen eens onder de loep te nemen. Op de site van Vogue amuseerde ik me met het bekijken van de fashionshows. Toen de fashionshows nog volop aan de gang waren en nu nog eens.En nog eens. Mooie dingen en lelijke dingen en rare dingen en gewone dingen en speciale dingen en alledaagse dingen passeerden de revue. Sommige dingen kwamen meermaals terug.  Three is a trend zeggen ze altijd. Een van die trends zijn dierenprints. De catwalk liep er vol mee, ik spotte prachtige silhouetten. Al heel mijn leven hou ik van dierenprints. Zebra, panter, luipaard. I love them all. Nee, echt, ik ben een sucker voor dierenprints. De mooiste dierenprint-looks spotte ik bij Gucci, Tom Ford, Vannessa Bruno en Sportmax.

dierenprint gucci

Gucci

dierenprint tom ford

Tom Ford

vanessa bruno dierenprint

Vanessa Bruno

Ook met deze trend hangen de winkelrekken bomvol. En net zoals altijd is het niet altijd even gemakkelijk om die trends terug te vinden in plus size mode. Maar wie zoekt, die vindt. Ik zou toch graag enkele van deze stukken toevoegen aan mijn herfstgarderobe, ookal heb ik al heel wat in dierenprint.

dierenprint combi

Van links naar rechts, van boven naar beneden:
– jurk: Alice & You – tas: Diane Von Furstenberg – slipon sneakers: KMB – trui: H&M+ –  jas nepbont: MS Mode – jas neplederen mouw: Junarose – blouse + broek: Junarose – enkellaarsjes: Tamaris – tas: Zara –

En jij? Fan van dierenprint? Of absoluut niet te vinden voor deze opvallende trend?

Lekskes,

Ann-Sophie

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s