Three is a trend: sporty chic.

Weersgewijs is de herfst in het land. Kledingsgewijs ook. De rekken van de winkels hangen vol met de nieuwe collectie. De hoogste tijd dus om de trends van komend seizoen eens onder de loep te nemen. Op de site van Vogue amuseerde ik me met het bekijken van de fashionshows. Toen de fashionshows nog volop aan de gang waren en nu nog eens.En nog eens. Mooie dingen en lelijke dingen en rare dingen en gewone dingen en speciale dingen en alledaagse dingen passeerden de revue. Sommige dingen kwamen meermaals terug.  Three is a trend zeggen ze altijd. Sporty chic is een van die trends. En I love it. Glitter en blingbling in combinatie met soepele en sportieve materialen. Gemakkelijk en toch netjes. Een trend naar mijn hart.


jeremy scott sporty chicJeremy Scott

sporty chic A;F VandevorstA.F.Vandevorst

sporty chic t by alexander wangT by Alexander Wang

Van dez trend puilen de winkelrekken uit. Glitterende joggingbroeken, sneakers met blingbling, truien met print, satijnen basketshirt, kleedjes in sweaterstof. Enzoverder enzovoort. Je vindt het overal. In de gewone winkels dan toch. Die winkels die kleding tot maximum maatje 46 verkopen. Trends terug vinden in plus size mode is altijd een tikkie moeilijker. Een heel tikkie eigenlijk. Maar ik zocht en vond, en stelde mijn vier favoriete looks op (plus size) maat samen.

look 2 sporty chick

– Chiffon bomberjack: MS Mode – Trainingbroek: MS Mode – Chiffon T-shirt: Violeta by Mango – Rugzak: Alexander Wang – Slingback pumps: Zara –

look 4 sporty chic– Broekpak: Violeta by Mango – Sweater: H&M+ – Mini-rugzak: Zara – Wedgesneakers: Casadei – Armband: Net-a-porter –

sporty chic look 1

– Mantelpak: Manon Baptiste – Satijnen t-shirt: MS Mode – Plateausneakers: H&M – Satijnen pet: H&M – Tas: Michael Kors – Oorbellen: lookgoodtoday –sporty chic look 2– Jasje: Zhenzi – Bikerlegging met leer: H&M+ – Satijnen tuniek: Manon Baptiste – Sneakers: Giuseppe Zanotti – Handtas: 3.1 Phillip Lim –

Lekskes,

Ann-Sophie

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s