De zee.

Elk jaar opnieuw ga ik op vakantie naar de zee. De Belgische kust. Saai, niet avontuurlijk, onorigineel en slecht weer zijn de kernwoorden die ik van de meeste hoor als het over onze zee gaat. Ik ben het daar helemaal niet mee eens. Liefde. Zo kan ik onze zee het best omschrijven. Mijn tweede thuis. Ik ben daar graag. Heel graag zelfs. Voor duuuzend redenen. Veel wind, het ruisen van de zee, zand tussen mijn tenen, een eindeloos uitzicht met kleine en grote boten, bakken in de zon op een strandstoel, pootjebaden, pannekoeken en ijsjes, drankjes op strand, luieren, lekker eten, wandelen op de dijk, windowshopping, niet te warm. En zo kan ik nog wel even doorgaan!

Vorige week was het zover. Tijd voor mijn jaarlijkse vakantie aan zee. Door druk op het werk en nog vanalles te doen, werd de vakantie dit jaar ingekort tot een nacht en een dag. Maar het was plezant. Veel wind, het ruisen van de zee, zand tussen mijn tenen, een eindeloos uitzicht met kleine en grote boten, bakken in de zon op een strandstoel, pootjebaden, pannekoeken en ijsjes, drankjes op strand, luieren, lekker eten, wandelen op de dijk, windowshopping, niet te warm. Voor duuuzend redenen dus. Want ik ben daar graag. Heel graag zelfs. Mijn tweede thuis. Liefde.

image

image

image

image

image

imageEn jij? Fan van ‘onze zee’? Of helemaal niet? Al op vakantie geweest of nog plannen?

Lekskes,

Ann-Sophie

 

3 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s