Just another lovestory.

Deze ochtend, toen ik opstond en Facebook opende spotte ik op een of andere tijdlijn een filmpje. Een heel leuk filmpje. Bizar maar geweldig. Mooi gemaakt en origieel. Het was gewoon een verhaal over een meisje die een oogje had op haar beenhouwer. Ik heb of had geen oogje op een beenhouwer, maar toch herkende ik mezelf in het meisje en in het verhaal.

Mijn lovestory.

Er was eens een man. Hij was sexy. En knap. En leuk. En grappig. En lief. En gespierd. En vriendelijk. En populair. En galant. En ijdel. En goed gekleed. En een beest in bed. En sympathiek. En rijk. Allé, een droomexemplaar. De knapperd in de zwarte Porsche, ofzoiets. Als ik uitging kwam ik hem regelmatig tegen, die perfecte man. Of op het eerste zicht perfect. Ik praatte er wat mee. En nog wat. Ik dronk iets. Hij betaalde, uiteraard. En nog iets. Nog wat gepraat. Nog wat gedrink. Eventueel wat gedans. En soms nog wat gedans. En ja… Je kent dat wel. Helemaal in de wolken ging ik naar huis. Ik Googlede of Facebookte mijn love of my life van die avond eens en ik kroop mijn bed in.

De dagen erna was ik nog steeds euforisch en totaal in de waan dat ik de perfecte man gevonden had. Vriendschapsverzoeken werden verzonden en aanvaard en er werd heel wat af gechat. Ik wou hem dus nog eens terug zien. Uiteraard. Natuurlijk. Vanzelfsprekend. Enkele dagen later was het zover. Viavia of gewoon via Facebook of nog beter, van hem zelf, wist ik waar hij die avond zijn wodka-colaatjes ging drinken. Ik koos mijn mooiste kleedje uit, brushte mijn haar en vertrok dan uiteindelijk in een jeansbroek en mijn haar in een staartje. Het mocht natuurlijk ook niet lijken dat ik veel moeite gedaan had. Ah nee, vanzelfsprekend.

Ik trommelde mijn vriendinnen en vrienden op. Sleurde ze mee naar een café waar we anders zo goed als nooit komen. Ik ging een drankje halen. Ik zag hem. Ik was blij. Ik had stress. ‘Ligt mijn haar goed? Is mijne schmink oke? Zie ik er adembenemend, oogverblindend en bangelijk goed uit? Ja? Toch?’ Hij komt dichter. Ik werd blijer. Ik kreeg meer stress. Een hele lovestory speelde zich af in mijn hoofd. Loftje. Terrasjes. Feestjes. Reisjes. Ik zag het volledig zitten. En daar was hij dan. Tadadadam. Hij kwam iets zeggen en een pintje brengen. De lovestory speelde zich verder af in mijn hoofd. Ik zag het niet meer zitten. En BAM. De liefde was over. Waarom? Geen idee. Perfect bleek toch niet zo perfect. Het plaatje klopte niet. Of gewoon helemaal mijn ding niet. Ik wimpelde hem af, dronk mijn pintje op en was weg. Naar andere, meer bekende en vertrouwde oorden. Gelukkig had ik mijn jeansbroek aan, en niet dat ongemakkelijke kleedje. En ik praatte. En ik dronk. En ik danste. Met mijn vrienden. En het was leuk en plezant en tof. En ik dronk en feestte nog lang en gelukkig.

Het filmpje.

Herkenbaar? Of helemaal niet?

Lekskes,

Ann-Sophie

One comment

  1. Oh yes, ik denk dat ik dit binnenkort ook heb. Op dit moment helemaal hoteldebotel over mijn Tindermatch… Maar straks valt hij tegen. Of erger nog: val ik tegen.
    Of de eerste date is leuk en de tweede date een regelrechte ramp.

    Pffffffffffffffffff, vermoeiend hoor, dat daten, haha.

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s