Violeta by Mango.

Een tijdje geleden las ik dat Mango een plus size lijn ging lanceren. Ik sprong werkelijk waar een gat in de lucht. In de Mango-winkels vind ik altijd vanalles en nog wat zeer mooi. Helaas veel te klein. De winkels maakten mij dus nooit echt blij, maar dit bericht dus wel. En nu is het zover, de plus size kledinglijn van Mango is er. Het kindje werd Violeta gedoopt en werd gisteren gelanceerd. Comfortabel, vrouwelijk en modern was beloofd.

ScreenShot044Vandaag is het na een paar drukke, hectische en stressy weken eindelijk wat rustiger. De ideale moment dus om een bezoekje te brengen aan de Violeta-webshop. Ik kwam, ik zag en ik keurde goed. Echt. De collectie maakt mij blij. Heel blij. Super blij. Meer dan blij dus eigenlijk. Maar waarom precies?

Om te beginnen is het een grote collectie. Er is heel wat keuze en het beperkt zich niet tot een jurkje, twee blouses en een broek. Er zijn ook accessoires, schoenen en tassen beschikbaar. Geen flauw afkooksel van de gewone collectie dus, maar een echte volledige collectie met alles op en aan. Top dus. Verder bevalt de stijl me helemaal. In de collectie zitten héél wat stukken die ik zeker in mijn kast wil hangen. De stuks zijn klassiek, maar toch modern en vrouwelijk maar niet te. Er zijn zowel meer geklede als meer casual stuks en allemaal vrij basic waardoor zeer tijdloos. Allemaal plus dus. Het zijn tijdloze stukken, maar die vind ik nu net het moeilijkst om te vinden. Ik ben steeds op zoek naar mooie, klassieke hemden en witte blouses. Heb je nooit genoeg vind ik. Ook zwarte en beige broeken kan je niet te veel hebben. Maar wat ik het allerallerallerleukst vind is het volgende: het is geen typische plus size collectie. Geen soepjurken, tenten en patattenzakken met vreselijke bloemen- en andere typische dikkerdjesprints te bespeuren. Feest. Leve getailleerde jurken en hemden, kokerrokken en skinny jeans, blazers en leren vestjes!

Ik koos alvast een paar outfits die ik graag in mijn kast wil hangen. En ik moet bekennen, het was moeilijk me te beperken tot deze stuks. Ik zag nog massa’s ander leuks. Het is zeker de moeite om zelf eens een kijkje te nemen.

ScreenShot030 ScreenShot040 ScreenShot043

Jouw stijl? Of helemaal niet? Lost de collectie je verwachtingen in? Of vind je het eerder teleurstellend? Ik hoor het graag.

Lekskes,

Ann-Sophie

9 comments

  1. Kleding voor een maatje groter die wel heel leuk en stijlvol zijn! Inderdaad geen soepjurken gelukkig. Ik koop zelf niet plus size maar vriendinnen van mij wel en die zien er gewoon heel leuk uit!

    Like

  2. Vandaag eerste bezoekje gebracht aan de violeta shop in Marbella en
    Meteen een beige daim vest gescoord, yes superblij.
    Eindelijk een winkel waar een medium echt een medium is en géén dwangbuis. Hier gaan ze mij meer zien!

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s