Power to the music.

Vandaag hoorde ik op menig radiozender (ik geef toe, ik ben een zapper, als het lied me niet aanstaat ben ik ribbedebie) het een en ander vliegen over de Ultimate Workout Playlist van Spotify. Iedereen weet, ik dus ook, dat sporten pakken beter gaat en massa’s gemakkelijker is op de tonen van een ikweetniethoegoed nummer. Ik zocht en vond de lijst op Spotify, deed wat inspiratie op en pikte wat nummers uit de lijst om de mijne aan te vullen. Ik dacht ook eens na over welke deuntjes nu mijn favorieten zijn als ik me in het zweet werk op home- of crosstrainer, en ik wist het niet. Ik dacht en ik dacht en ik besloot dan maar dat ik geen favorieten heb. Fout gedacht blijkbaar. My best friend alias de smartphone houdt nauwgezet bij welke nummers ik veel, zeer veel en extreem veel afspeel. Al zwetend en al afziend en totaal buiten adem zap ik blijkbaar onbewust steeds naar dezelfde nummers. Mijn top zes, want het moeten er niet altijd vijf zijn, die mij er telkens opnieuw doorsleurt verschilt toch wat met die van de grote massa medesporters. Muziek, het doet toch wat met een mens, want eerlijk, ik had nooit verwacht dat ik het zou volhouden, dat sporten. Power to the music, duidelijk.

En welke nummers knallen er bij jou door de boxen of oortjes tijdens het wandelen/lopen/fietsen/steppen/(zelf invullen)?

Lekskes,

Ann-Sophie

3 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s