Geluk. #3

Feestjes. Altijd leuk. Chique feestjes. Extra leuk. Ik vind het geweldig om de juiste outfit en bijpassende accessoires te kiezen. Uren denk ik er over na en plan ik het in mijn hoofd. En dan het klaarmaken zelf. Haar brushen, stijlen, opsteken, in model leggen. En nog eens, en nog eens. Schminken. Aankleden. Ik word daar kei gelukkig van. En dat in combinatie met de nodige glitters, dat is voor mij instant geluk!
image

Lekskes,

Ann-Sophie

One comment

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s