Geluk. #1

Geluk zit in kleine dingen. Het is een huizenhoog cliché, maar het klopt wel als een bus. Soms zijn er van die momenten dat je, zomaar opeens uit het niets, intens gelukkig bent. December is de maand dat iedereen dat geluk nog net een tikkeltje meer nastreeft. Ook ik laat mij meeslepen in dat decembergevoel. Een maand lang deel ik mijn kleine momentjes van geluk. Misschien word jij er ook nog net dat tikkeltje blijer, gelukkiger, vrolijker en goedgezinder van.

Ik zat in de auto en ik reed naar huis, allé, t’is te zeggen, ik kroop naar huis want het was file. Het werd donker, de lucht had een roze gloed en overal brandden lichtjes. Ik lette niet echt op wat er op de radio gespeeld werd, maar opeens hoorde ik een prachtig liedje. Maar echt prachtig. Schoon. Adembenemend. Ontroerend. Fantastisch. Geweldig. Maar echt echt echt he. Ik was er niet goed van, van het liedje. Daar in de schemerdonker, in die file, op een doordeweekse avond met dat liedje op de achtergrond, was ik eventjes dol- en dolgelukkig.

Geef toe, t’is een pareltje he?

Lekskes,

Ann-Sophie

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s