A little bit of art.

Sinds enkele jaren ben ik van de gelakte nagels. Je zal me niet snel spotten zonder een kleur op mijn nagels. Opnieuw en opnieuw lakte ik ze in alle mogelijke kleuren. Uren kon ik daaraan besteden, maar het resultaat bleef nooit lang netjes. Afgebladderde nagellak hoorde er helaas ook altijd bij. Ik stoorde me er niet echt aan, maar erg netjes was het ook niet. En professioneel al helemaal niet. De werkmens in mij moest dus een keuze maken: naakte, naturelle nagels of valse nagels. De valse nagels wonnen van de naakte, naturelle en saaie nagels.

Ik trok dus naar de nagelstyliste en mat me valse nagels aan. Knalroze. Ze waren mooi. En altijd perfect, zonder hoekjes uit en kantjes af. Enkele weken later ging ik voor beige. Met glitters. Mooi en handig en weeral altijd perfect. Ik was dus fan… mijn nagels helaas iets minder. Mooie, sterke nagels is geen familietrekje bij ons. Mijn korte, zwakke nagels konden die gel of gellak duidelijk niet aan. Jammer maar helaas.

Terug zelf lakken dan maar! Om mijn terugkeer in nagellakland te vieren, en na inspiratie opgedaan te hebben op http://www.thenailasaurus.com ging ik aan de slag met kleuren, borsteltjes en plakband. Dit is het resultaat. Mooi hé, al zeg ik het zelf!

image

En jij, lieve lezer? Naturel, af en toe een kleurtje of een echte nagellak-addict? Of ben je meer van de valse nagels?

Lekskes,

Ann-Sophie

2 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s