Wishlist: de bouclé jasjes-editie.

Hoog op mijn verlanglijstje staat een bouclé jasje.  In de gewone collecties vind je ze met hopen, de bouclé vestjes. In een maatje meer is dat wel anders. Ik zocht, en heb gevonden. Of ik voor een felle kleur of een meer klassieke kleur ga, weet ik nog niet helemaal. Wat ik wel zeker weet is dat ik dit seizoen toch wel eentje moet en zal toevoegen aan mijn collectie jassen en vestjes. Het past bij alles, zowel op een kleedje als bij een jeans. Het geeft je look net dat tikkeltje extra. Klassiek, maar toch modern. Helemaal mijn ding dus.

(van links naar rechts, van boven naar onder)Bouclé jasjesHeb jij al een bouclé jasje in je kast? Staat het hoog op je wishlist of vind je het helemaal niks?

Lekskes,

Ann-Sophie

 

4 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s