The Anso Diaries II – de zomereditie.

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik jullie, lieve lezer, nog eens mee op reis nam in de archieven van mijn gsm. Geen paniek, ik troon je niet mee door mijn gigantisch interessante, vaak grappige, soms sexy en vaak lange smsen. Neen, ik laat je enkel een duikje nemen in de zomerse fotoarchieven van mijn gsm. Allé, in de gecensureerde versie van dat archief dan toch. Stel je daar nu niet te veel bij voor he, bij dat censureren. Ik bedoel eigenlijk gewoon dat ik de lelijkste foto’s niet publiceer, maar komaan, geef toe, dat klinkt maar saai. En doodgewoon. De schijn hoog houden dat ik ik-weet-niet-hoe-interssante, sexy, naakte, zatte of geheime foto’s op mijn gsm heb staan klinkt duzend keer interessanter. En mysterieuzer. Dit gezegd zijnde, over tot de orde van de dag. maak het je gemakkelijk, zet je goed op je stoel en geniet mee van een laatste vleugje zomer!

Een doordeweeks, zomers etentje op een terrasje ergens in de Leuvense binnenstad mondde uit in een onverwacht feestje. En het was een goed feestje. Zo eentje waarvan je de dag erna wel wat spijt hebt, en vooral veel last. Het hoogtepunt (of misschien ook wel het dieptepunt) van de avond waren de shotjes. De klinkende namen op de kaart (Barbie, Blowjob, Italian Stallion, French Kiss) zorgden ervoor dat we niet konden kiezen. Menig shotje werd geprobeerd, met als kers op de taart eentje dat in brand gestoken werd. Spectaculair dat was het. En straf, dat ook. En brandend.

Zoals menig lezer al wel doorhad, was ik deze zomer in de ban van fluo. Alles wat fluo was trok mijn aandacht en moest ik hebbenhebbenhebben. Fluonagellak uiteraard ook. Ik tikje ze ooit eens op de kop voor een prijsje van niets, in de Primark. Maar het moet gezegd, ze zijn van een uitstekende kwaliteit. Ik heb ze met pijn in het hart verbannen naar een vergetelhoek in mijn schuif in de hoop dat fluo volgend jaar nog steeds volop in is!

Zomer betekent voor mij ook een jaartje ouder worden. Verschrikkelijk vind ik dat. Maar ik moet toegeven, aan verjaren zijn ook voordelen. Cadeautjes krijgen bijvoorbeeld. En feestjes.

Niet alleen ik verjaar in de zomer, zowat mijn hele familie. Bij verjaardagen horen cadeautjes, maar ook taart. Veel taart!

Elke zomer ga ik naar zee. Naar De Haan eigenlijk. Het lag al lang op voorhand vast welke week ik zou gaan, maar ik had geluk. Het was een hele week prachtig weer. Zonnen, zonnen en nog eens zonnen. Luisteren naar het geruis van de zee, genieten van het zand tussen mijn tenen. (Velen vinden dat een vreselijk gevoel, maar ik hou ervan. Zand is vakantie. Punt.) En af en toe een cocktail drinken. Of twee.

Zomer, of het einde dan toch, staat gelijk aan Leuven Kermis. Als kind hield ik al van de kermis, en nu nog steeds. De kermis is het mooist als het donker is en die duizenden kitscherige lichtjes fel afsteken tegen de donkere hemel. Dat in combinatie met de prachtige kermisbeats en het geroezemoes van de mensen, maakt het een waar feest. En, zoals je kan zien, heb ik ook dit jaar weer mijn jaarlijkse smoutebol, van ’t Wit Madammeke uiteraard, verorberd!

Verder ging ik nog naar Maastricht, lag ik te dobberen in mijn zwembad om af te koelen van de tropische temperaturen, knuffelde ik met mijn kat, at ik ijsjes, schafte ik mijn nieuwe sportschoenen (en een fitnessabonnement) aan, ging ik naar de jaarmarkt, at ik ikeaballetjes, kocht ik nieuwe schoenen en een nieuwe ketting en ging ik veel op stap met vriendinnen.

Zo, dat was een korte samenvatting van mijn zomer 2012. En jij, nog aan het nagenieten en wegzwijmelen bij het bekijken van zomerfoto’s of het ophalen van zomerherinneringen, of is die zomer voor jou al een lang vervlogen tijd en ben je al helemaal in de herfststemming?

Lekskes,

Ann-Sophie

9 comments

  1. Poeh, de zomer. Die is in mijn beleving alweer zó lang geleden. Zit alweer helemaal in de herfst. Klaar voor de herfstvakantie, Barcelona, mijn verjaardag, ons trouwen. Het laatste kwartaal wordt ook een beste denk ik 🙂

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s