W(o)ensdag: de AdR-editie

Donderdag 4 oktober, een dag waar ik naar uit kijk. De dag staat al een tijdje in mijn agenda aangeduid. Die befaamde donderdag komt de samenwerkingscollectie van Anna Dello Russo, de hoofdredactrice van de Japanse Vogue, en H&M uit. Een collectie waaruit blijkt dat AdR zelf zeker niet vies is van een vleugje kitsch en een stevige dosis overdaad. De lijn bestaat uit overdadige, opvallende accessoires, gaande van tassen over zonnebrillen en oorbellen tot schoenen. Kitscherig, kitscheriger, kitscherigst is de ideale omschrijving van de collectie, van soberheid is absoluut geen sprake. Items naar mijn hart dus, want over the top, that’s my middle name. Subtiele juwelen en kleine hangertjes kunnen me niet bekoren, een stevige dosis blingbling is meer mijn meug. Anna zegt dat accessoires de vitamines van de mode zijn, en daar kan ik me absoluut in vinden. Ik heb al vast een lijstje gemaakt met mijn favorieten, nu nog een sponsor vinden!

Iets voor jou, deze kitsch-collectie? Of ben je meer voor sobere, neutrale juwelen?

Lekskes,

Ann-Sophie

6 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s